- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Én most szükségből kipróbáltam egy Lavazzát, fél kilós volt, nyomifokissal csináltam és egészen jó lett. Ezen felbátorodva most kipróbálok néhány boltit, mert elegem van a 15 ezres kilós kávékból. Vagy a másik opció, hogy kilós kiszerelést veszek, mert úgy olcsóbb, pl. Impresso vagy Kalmár kilós kávéi még beleférnek nálam. A többi off, és a világos vonalról is lejöttem, nem az én világom. Kalmárnál van egy átlátszó kotyogó, azzal is szemezek most, abba meg úgyse kell a prémium kávé.
-
fecke78
senior tag
Olvastam őket is , de néha olyan elvont témákra pattanak rá , hogy az nem normális felhasználonak való , pedig "Ez a KOMOLY kávé topik." értem , akkor maradok komolytalan ...
Az a baj , hogy nem akarom nevén nevezni az usert, de néha keveri a topikot hol osztja az igét . Nem mindenki van felkészülve arra a rengeteg infórmációra aminek a fele bulishit . Pont elég azt feldolgozni , hogy minden évben riógatnak milyen drága lesz a kávé , azt lóf@szt .... De cserébe minden más az !
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest