Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
mas kavet is inkább savanykasra fozok, ha finomabbra orolok akkor meg nagyon hamar átmegy spriccel. pedig a cm800at a gyari kalibraciohoz képest vagy 4-5el tekertem az állito kosarkan finomabb orlesre es igy is kb a 10es erosseg korul orlok. nyomasfokozos a kar de nem tudom mit kell nezni mi ez a csatornasodas?
vagy a hofokkal lesz baj? felvettem a hofokot maxra a kavefozon de igy sem az van hogy leegeti a nyelvem ,nem forro max meleg -
frank04
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi az M10 karösszerakó tippet, egy fokkal olcsóbb, és diófa nyelű lesz így.
VST-re visszatérve, ezek a kosarak fogyó eszközök? Tehát a mindennapi használattól x idő múlva kipúposodik az alja vagy egyéb baja lesz?
Mert ha igen, akkor megértem, hogy IMS. De ha nem, és kibír tizen évet, túlél 3 gépet, akkor hosszútávon nem tétel az ára. -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Gondolom elírták ha már precíziós. Inkább tízed pontos lehet
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
pont írni akartam hogy inkább háromszor drágább, meg még marad pár sörre való is. azért vicc az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!! Eladó Harley Benton DC-200 + Blackstar Erősítő GARANCIÁS!!!
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás