Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
+Maross: Ez gyors volt. Meggyőztetek, köszönöm

Igen, látom most már a kilósat is, én ITT néztem és csodálkoztam is, hogy csak 250g és 500g kiszereléseket hozott fel.
1kg kávé nálunk kb. 3-4 hétig tart ki. Ha 3kg-t rendelek, érdemes egy vagy két kilót fagyaszbóta tenni addig is?
@FPSTunker: a munkahelyi rettenetekhez képest felüdítő élmény volt, esküszöm!
-
Sumptuous
senior tag
&dugesz77: Erre nem is gondoltam.

Ha előző nap rakják bele a kávét, az egy este alatt nem döglik bele? Mennyi ideig lehet a főzőben tárolni egy frissen darált örleményt?

-
dugesz77
őstag
Kell a víz blokknak egy kis idő mire rendesen átmelegíti a vizet így egy hőfokon lesz az egész rendszer karostul (nem árt nyomni azért egy rövid üres shot-ot is,hogy a kar biztos átmelegedjen főzés előtt)így kávékészítés közben nem esik vissza annyira a hőmérséklet, végig majdnem állandó a kifolyó víz hőmérséklete.
Nálam egy Orvibo S20 okos konnektor volt rákötve azt lehetett reggel időzíteni kelésre viszont hazafele a munkából elég változó időben szabadultam és mivel a konnektort távolról is lehet vezérelni mikor indultam haza akkor indítottam így mire hazaértem már a bemelegített kávéfőző várt. -
törölt tag
https://expolygon.hu/webshop/nyitott-szurotartok/700565-n-szurotarto-nyitott-gaggia
25 gramm belemegy hiába 21 gramm van ráírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mr.Csizmás