Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Tesóm a starbucks-ban dolgozik (sajnos
), szokott ott venni kávékat, de eddig nem nagyon ittam jót, csak ilyen "istenirgalmazzonmost" dolgokat, fent leszek tőle és csá, ennyivel elintézve.
Viszont főnöke hozott a milánóban lévő Reserved üzletükből "milano" felirattal kávét ami brutál finom volt, seperc alatt elfogyott. Kerestem de nem találtam hasonlót. Vettem a kávéáruházban egy Vergnano Dolce-t ami nem rossz, nem keserű mint a starbucks de nem hozta azt az ízt. Ma viszont vettem egy Tchibo milano-t ecofamilyben és hát sokkal közelebb van a Starbucks Reserved által pörkölt Milano kávéhoz. Most vagy a Reserved a rossz, vagy a Tchibo Milano ennyire jó?
vagy nekem van rossz izlésem és minden sarkon lehet ilyen kávét inni? Mert kb én a Tchibo-ról eddig csak rosszat hallottam, de ez egyáltalán nem sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), szokott ott venni kávékat, de eddig nem nagyon ittam jót, csak ilyen "istenirgalmazzonmost" dolgokat, fent leszek tőle és csá, ennyivel elintézve.
vagy nekem van rossz izlésem és minden sarkon lehet ilyen kávét inni? Mert kb én a Tchibo-ról eddig csak rosszat hallottam, de ez egyáltalán nem sz@r.
Mr.Csizmás