- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Mr.Csizmás #9795 üzenetére
Háát nem tudom.
Nekem anno ízlett a Dallmayr Prodomo őrölt tégla, amikor még a nyomásfokozós karos Rowenta ES4400-am volt.
Aztán kipróbáltam ugyanazt viszonylag friss bab formában a Krups EA819 automatával is, aztán akárhogyan állítgattam, sehogy se ízlett. (a Dallmayr Crema D'oro bab viszont bejött)Most alig várom, hogy elfogyjon az ideiglenesen legyen valaminek vett lidles Bellarom Rosso, mert végre ki akarom próbálni a Bécsből hozott Meinl Vienna Melange-ot.
Sárgacsíbót meg ne emlegesd, fillérszexuáló anyám szokta venni, mondván az ócó és jó erős.
Én viszont csak a szokásosnál 3x annyi tejjel bírom meginni, különben szétmarja a gyomromat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest