Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy belépőszinten kb minden gép nagyjából azonos: kis thermoblock-os kazán, pár másodperc alatt üzemmeleg, nyomásfokozós gyári kosár, 10-15 bar nyomás, múanyag két kifolyós kar.
Az, hogy milyen tejhabra képes, vagy mekkora a víztartály nagyjából szintén lényegtelen az ital minősége szempontjából - valahogy mindegyik megmelegíti a tejet és az integrált fejjel habot is képez.
Ezért nehéz jót/jobbat/elég jót ajánlani.
Amit linkeltél: jó lehet, a 20bar lényegtelen - a többi amit néztél 3,5 bar-on azok filter kávé/szarvasi klónok szerintem

Ami miatt szerintem nem a legjobb a fenti, az az érintőgombos megoldás, itt egy mechanikus szerintem előnyösebb - ha vizes lesz, vagy kontaktos, egy kapcsolót nem gond cserélni, ha az érintőgomb meghal, akkor esélyes, hogy totálkár.
A fentiek miatt ebben a szegmensben leginkább a garanciára figyelnék, amit linkeltél csak 12 hó, most emag-on van 1 év extra gari pl erre a Sencorra, így már három év garival szerintem nem rossz.
Most nézem, hogy mennyire elmentek itt is az árak, ilyen belépő DeLonghi-k 40k körül mennek..
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Windows 11
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás