Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egy nyomásfokozót próbáltam kotyogósba rakni Marcutti bácsi nyomán (lásd az előzményt).
Megjöttek a szelepek aliexpressről, Mokinába raktam, a negyedik rugócsere után már nem paráztam, hogy a túlnyomásszelep fog nyitni.
Brikkaszerűen nyit, fröcsköl mint az állat, arra üresen vízzel főzéssel már rájöttem, hogy csak lehajtott tetővel érdemes így főzni. Végülis lefőtt. Nem sok "crema" keletkezett, inkább csak gyűrű, túl magas a hőfok mire átjön a nyomástól, szóval ez bukás. Érdekes kísérlet volt, újabb talpas rúgás, hogy hagyjam már a buherálást. Elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás