Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3173) mekker válasza RetepNyaraB (#3143) üzenetére


mekker
őstag

Megértem. Ha nincs egy alap szint, amiről beszélni, nehéz szakmai topicot életben tartani. Én már nem tervezek visszatérni a téglakávéhoz, de jó ismerni 1-2 iható kávét (a sok pocsék közül). Nagy ritkán ajánlanom kell valamit. Sokaknak nem pálya az őrlő*, de mindenki megérdemli az iható kávét.

*Itthon ez inkább valamilyen kultúrpszichológiai kérdés lehet, nem is a pénz. Szüleimmel nyáron voltunk kint Prágában, egyik nap kikerestem egy nyugis, kiülős craft-kocsmát, hogy majd végigkóstoljuk a 80 féle sörüket. Ebből az lett, hogy 3x kirendelték ugyanazt az alap sört. Apám már annyiban progresszív, hogy a 30+ éve megérintették a lelkét a csehszlovák barna sörök. Másik történet, cégnél van egy drága, karabantartott, darálós automata főző. Az egész jó hétköznapok harcosa kávét csinál. A gourmet emberek mégis megveszik drága pénzért a caféfrei/nespresso kapszulát hosszú- vagy tejeskávénak ¯\_(ツ)_/¯.

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.