Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3143) RetepNyaraB válasza mekker (#3142) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Nem kell túlgondolni. A tej, főleg ha rányomsz két decit a feles kávéra (pláne cukorral), kisimítja az ízeket és beborítja az aromákat. Ez nem feltétlenül rossz, mindenkinek ahogy tetszik, de különbségek megállapítására már alkalmatlanná teszi az italod.
A téglával legnagyobb baj, hogy ahogy írod is, hiába lehet frissen valami aromája (amúgy van neki), ez elillan, mint köd a víz felett egy nyári reggelen. Már másnap nem lesz benne, csak a legprimérebb alapíze az egykori babodnak. Ami, tekintve a bolti pörköléseket, leginkább égett kesernyés.

Értem, ez nem az elmebeteg kv totyik, de valami minimál közös nevezőnek lennie kell. Aki filteres Pickwick zöld teát iszik 100 fokos vízzel nyakon öntve és bennefelejtve a filtert a kancsóban/csészében elégedetten és jó neki, annak hiába magyarázod, hogy az nagyon gáz. De ha már magától kérdez, mert nem annyira jó akkor jöhet az eszmecsere.

Kb. 15k Ft egy alap Hario őrlő. Ciki, vagy sem, elindulásnak és rácsodálkozásnak jó lesz, kotyeszhoz meg pláne, mert nem kell az életedet eltekergetni. Ezt nevezem közös minimumnak. Különben nem beszélhetünk élvezeti cikkről. Akkor meg veheted a 650Ft-os T. familyt és nincs probléma, de beszédtéma se.

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.