Hirdetés
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Vettem a narancsból meg a feketéből, majd meglátom milyenek, meg lehet keverve is kipróbálom.
Narancs lett megbontva elsőre. A zacskóban jó az illata, lefőzve nem valami meggyőző, műkávé, műanyag illata van. Ízre eléggé égett, pedig én azt hittem ez pont nem lesz agyonpörkölve. Meg lehet azért inni.Viszont annyira porrá őrlődik, hogy el is tömte a gépet, szét kellett szednem. Feltekertem felesre a darálót, de még ott is a fele pogácsa benne maradt a gépben, nem tudta kidobni, beleragad és a víz is alig préselődik át rajta. És még mindig látni, hogy nagyon liszt állagú. Feltekertem háromnegyed állásra, megint elpucoltam aztán reggel meglátom mit produkál.
Gondolom annyira meg van pörkölve, hogy porrá morzsolódik.1200 a negyed kilós zacskó, szóval nem olcsó hiába Aldis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eltűnt a fél internet!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Akció!! Eladó Harley Benton DC-200 + Blackstar Erősítő GARANCIÁS!!!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás