- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #3097 üzenetére
Vettem a narancsból meg a feketéből, majd meglátom milyenek, meg lehet keverve is kipróbálom.
Narancs lett megbontva elsőre. A zacskóban jó az illata, lefőzve nem valami meggyőző, műkávé, műanyag illata van. Ízre eléggé égett, pedig én azt hittem ez pont nem lesz agyonpörkölve. Meg lehet azért inni.Viszont annyira porrá őrlődik, hogy el is tömte a gépet, szét kellett szednem. Feltekertem felesre a darálót, de még ott is a fele pogácsa benne maradt a gépben, nem tudta kidobni, beleragad és a víz is alig préselődik át rajta. És még mindig látni, hogy nagyon liszt állagú. Feltekertem háromnegyed állásra, megint elpucoltam aztán reggel meglátom mit produkál.
Gondolom annyira meg van pörkölve, hogy porrá morzsolódik.1200 a negyed kilós zacskó, szóval nem olcsó hiába Aldis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest