- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
#85578752 #2655 üzenetére
Köszi az infót mindenkinek. Direkt röviden iszom. Csokoládétól is volt már, mondjuk abban is van keserűanyag, és sajnos a betegség leírásában is ez szerepel. Koffein, alkohol, különféle gyógyszerek. Tejjel is iszom, de meg vagyok áldva, mert laktózérzékeny is vagyok
Szóval koffeinmentes rövid kávét ihatok, növényi, vagy laktózmentes tejjel,és abból is keveset.
Ami bejött, tej helyett pici laktózmentes főzőtejszín. Szenvedtem 2 hónapig, mire leszoktam,de ha rosszul van az ember az segít gyorsítani a folyamatot. Pedig imádtam. Súlyosbítva azzal, hogy csak a közepes pörkölést szeretem. Kb. 2 évig kerestem mire találtam jó ízű koffeinmenteset.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest