- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Huhh srácok, köszi a sok jó választ.
Megpróbálok szépen sorban válaszolni mindenre.
Az első gondolatom nekem is az volt, hogy keresek egy már megírt scriptet a menüre, találtam is egyet, csak nem vált be, nem tudtam rendesen ráhúzni az én menümre. Viszont ez a Superfish jónak tűnik, ezt mindenképpen megnézem!
Ez a kódrészlet csak egy teszt egyébként, azért van így kódolva, egyébként nem BASIC örökség, csak hirtelen ez így egyszerűbbnek tűnt. Ki kell, hogy ábrándítsalak, ez most egy valódi vevőnek szánt honlap, ám azért is nem választottam CMS-t mert nagyon egyszerű felületre van szüksége, csak képfeltöltésre a megfelelő projekt menüpontjába, ahol egy nivo slider váltogatja a képeket. A WordPresst ismerem és szeretem is, de ehhez a projekthez túl soknak gondoltam, aztán lehet hogy kicsit megszívattam magamat.
Ezen kívül még elég sok megkötés volt, ezért gondoltam hogy egyszerűbb egy kis sajátot írni, főleg úgy hogy szerettem volna gyakorolni a php-t. De ezzel nem is volt probléma, csak a jQueryvel szívok mindíg.
Ez class dolog nem is értem, hogy miért nem jutott eszembe, tényleg teljesen egyértelmű, ezt benéztem.
Nem frameset, annyi az egész, hogy minden aloldal egy php include-al meghívja az azonos oldal elemeket.
A menüt sima html-ben írtam meg, kivéve csak a változó <li> elementnél van egy mysql_fech_array függvény. Ez az adott kategóriához tartozó projektnevű linkeket generálja le, tehát pl csak az enteriőrtervezéshez használtakat.
Apropó, találtam a tutsplus.com-on egy olyat, hogy jQuery 30days ingyenes videós tananyag. Ezt lehet hogy érdemes lenne végigtolnom...
Köszönöm még egyszer a jótanácsokat!
-
Kiegészítendő az előzött egy kicsit, a menük nyitott/csukott állapotát is praktikus egy classal jelölni, így egy tök egyszerű hasClass hívással meg tudod állapítani, hogy egy adott elejű milyen állapotban van.
Másrészt a példakódom nem jó, mert a kattintott elem tűnik el, pedig az csak a fejléc (amiknek mindig láthatónak kellene maradnia. Így a valódi megoldás kicsit bonyolultabb, de mobilról nem mennék bele, bocs.
Amúgy legördülő menükről nemrég szólt a topik már egyszer, elég részletesen.
martonx: jaja tényleg, meg is akartam említeni
A CMS-re a "DB-ből dinamikusan letöltött aloldalak" miatt gondoltam főleg.
-
martonx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dualsense Edge PS5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest