Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Muton

addikt

válasz Sk8erPeter #1858 üzenetére

Közben megjött a válasz a miértekre: a sw első körben majd valami társcégnek, lesz kiadva, akik majd jól tesztelik funkcionálisan, és ergonómialig is, tehát először szépnek kell lennie a felületnek, és majd azt módosítjuk, amit nehezen kezelhetőnek ítélnek. Illetve sok sikeres (nagy felhasználószámmal rendelkező) sw-ből vannak átvéve a 'vitatott' elemek, bár én is úgy vagyok vele, hogy attól mert pár millirád légy szeret ezt-azt, én még attól nem, meg senki sem tudja, hogy amúgy a sikeres sw-ekben használt elemeket nem cserélnék-e le egyből a felhasználók, ha megtehetnék...

Én pl csak egy kicsi részét csinálom, és mivel az egységesség megőrzése is cél, akkor ha én valamit másképp csinálok, akkor lehet, hogy egy már létező modulban fog teljesen hülyén kinézni, és mivel kívül erősen határidős, az első verzióhoz nincs idő minden apróságot újragondolni.

Amúgy meg szépen gyűjtenem kell a javaslataimat, mert a második körben már lehet, hogy módosítva, finomítva lesz, valszeg ez a beviteli mező is, szóval mindenki megnyugodhat :)

Új hozzászólás Aktív témák