Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #1030 üzenetére
"De ha egyszer mindenki a kártyásan 20K-s android-os fosokat veszi meg, akkor a fejlesztőnek ezt kell kiindulási alapnak vennie
"
Azért ez speciel sztem nem egy olyan téma, mint kb. az Internet Explorer mai napig, ÖNKÉNT történő használata, ami kegyetlen nagy gyökérség. Sok ember nem hajlandó egyszerűen annyit áldozni egy telefonra, pl. én is ezek közé tartozom. Jelenleg egy fostalicska érintőképernyős ostobafonom van, telefonálásra, SMS-írásra, zenehallgatásra használom, de majd váltok Androidosra, hogy egy kicsivel több funkcionalitás legyen elérhető a telefonomon (mondjuk ha többet áldozok rá egy kicsit, akkor még talán kíváncsiságból fejlesztek is rá, meg hátha ilyen melóm lesz), de egyébként egyelőre úgy vagyok vele, hogy magasról teszek rá, mennyire komoly a telóm, ha akarok böngészni, tudjak vele viszonylag tűrhetően, de egyébként inkább fontosabb dolgokra (mint pl. akkor már inkább áldozok a laptopomra, kiegészítőkre, külső vinyóra, ilyesmi) költöm a lóvét.
Most ezt csak azért mondtam el, hogy ne nézzük már le a gyengébb telefonnal rendelkezőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest