Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz martonx #1030 üzenetére

"De ha egyszer mindenki a kártyásan 20K-s android-os fosokat veszi meg, akkor a fejlesztőnek ezt kell kiindulási alapnak vennie :O"
    Azért ez speciel sztem nem egy olyan téma, mint kb. az Internet Explorer mai napig, ÖNKÉNT történő használata, ami kegyetlen nagy gyökérség. Sok ember nem hajlandó egyszerűen annyit áldozni egy telefonra, pl. én is ezek közé tartozom. Jelenleg egy fostalicska érintőképernyős ostobafonom van :D, telefonálásra, SMS-írásra, zenehallgatásra használom, de majd váltok Androidosra, hogy egy kicsivel több funkcionalitás legyen elérhető a telefonomon (mondjuk ha többet áldozok rá egy kicsit, akkor még talán kíváncsiságból fejlesztek is rá, meg hátha ilyen melóm lesz), de egyébként egyelőre úgy vagyok vele, hogy magasról teszek rá, mennyire komoly a telóm, ha akarok böngészni, tudjak vele viszonylag tűrhetően, de egyébként inkább fontosabb dolgokra (mint pl. akkor már inkább áldozok a laptopomra, kiegészítőkre, külső vinyóra, ilyesmi) költöm a lóvét. :K
    Most ezt csak azért mondtam el, hogy ne nézzük már le a gyengébb telefonnal rendelkezőket. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák