Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Remélem hogy a többség esetében ez az igaz! (akinél nem vessen magára...)
emvy: én sohasem értettem hogy lehet egy féléves anyagból pár nap alatt vizsga érett tudást összeszedni? Amikor van jegyzet, PP bemutató, meg irodalom. 1x végigolvasni is elég, nem megtanulni.

Akkoriban nem volt még katalógus meg jelenléti ív?Jim-Y: 350e a kezdő fizetés? ...és még sírnak hogy jaj mire elég!?

Mi az a munka ami egy cégnél ér annyit, hogy ilyen kezdő(!) fizetéssel alkalmazzon embert? Nyilván nem is egyet.Tapsi: jó!
Miért nem baj egy mérnöknél ha lusta?H A M M E R: örülök hogy írtál! A hozzászólásod nagyon informatív számomra.
-
skoda12
aktív tag
A fő vonal a Java SE, de ez függ a projekttől is, amit éppen kap az ember, így néha Java EE-s dolgokkal is kell foglalkozni.
A hirdetéseket nyílván azért nem szúrom be, amiért mások sem említettek cégneveket eddig ebben a topicban. A fizetésről még irodán belül sem szabad nálunk beszélni, azt sem tudom, hogy az előttem ülő többet vagy kevesebbet keres, mint én. Ha meg hirtelen jelentkezne pár ember hozzánk azzal, hogy gygabor88 posztolt egy állásajánlatot irányadó bérrel, akkor lehet másnap már nem kellene bemennem.
Mindenesetre annyit elárulok, hogy a felvett junioroknak semmi speciális tudásra nem volt szükségük. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Napelem
- Elite: Dangerous
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a HW jobban érdekel most is...