Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Remélem hogy a többség esetében ez az igaz! (akinél nem vessen magára...)
emvy: én sohasem értettem hogy lehet egy féléves anyagból pár nap alatt vizsga érett tudást összeszedni? Amikor van jegyzet, PP bemutató, meg irodalom. 1x végigolvasni is elég, nem megtanulni.

Akkoriban nem volt még katalógus meg jelenléti ív?Jim-Y: 350e a kezdő fizetés? ...és még sírnak hogy jaj mire elég!?

Mi az a munka ami egy cégnél ér annyit, hogy ilyen kezdő(!) fizetéssel alkalmazzon embert? Nyilván nem is egyet.Tapsi: jó!
Miért nem baj egy mérnöknél ha lusta?H A M M E R: örülök hogy írtál! A hozzászólásod nagyon informatív számomra.
-
skoda12
aktív tag
A fő vonal a Java SE, de ez függ a projekttől is, amit éppen kap az ember, így néha Java EE-s dolgokkal is kell foglalkozni.
A hirdetéseket nyílván azért nem szúrom be, amiért mások sem említettek cégneveket eddig ebben a topicban. A fizetésről még irodán belül sem szabad nálunk beszélni, azt sem tudom, hogy az előttem ülő többet vagy kevesebbet keres, mint én. Ha meg hirtelen jelentkezne pár ember hozzánk azzal, hogy gygabor88 posztolt egy állásajánlatot irányadó bérrel, akkor lehet másnap már nem kellene bemennem.
Mindenesetre annyit elárulok, hogy a felvett junioroknak semmi speciális tudásra nem volt szükségük. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a HW jobban érdekel most is...