Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Remélem hogy a többség esetében ez az igaz! (akinél nem vessen magára...)
emvy: én sohasem értettem hogy lehet egy féléves anyagból pár nap alatt vizsga érett tudást összeszedni? Amikor van jegyzet, PP bemutató, meg irodalom. 1x végigolvasni is elég, nem megtanulni.

Akkoriban nem volt még katalógus meg jelenléti ív?Jim-Y: 350e a kezdő fizetés? ...és még sírnak hogy jaj mire elég!?

Mi az a munka ami egy cégnél ér annyit, hogy ilyen kezdő(!) fizetéssel alkalmazzon embert? Nyilván nem is egyet.Tapsi: jó!
Miért nem baj egy mérnöknél ha lusta?H A M M E R: örülök hogy írtál! A hozzászólásod nagyon informatív számomra.
-
skoda12
aktív tag
A fő vonal a Java SE, de ez függ a projekttől is, amit éppen kap az ember, így néha Java EE-s dolgokkal is kell foglalkozni.
A hirdetéseket nyílván azért nem szúrom be, amiért mások sem említettek cégneveket eddig ebben a topicban. A fizetésről még irodán belül sem szabad nálunk beszélni, azt sem tudom, hogy az előttem ülő többet vagy kevesebbet keres, mint én. Ha meg hirtelen jelentkezne pár ember hozzánk azzal, hogy gygabor88 posztolt egy állásajánlatot irányadó bérrel, akkor lehet másnap már nem kellene bemennem.
Mindenesetre annyit elárulok, hogy a felvett junioroknak semmi speciális tudásra nem volt szükségük. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- Vicces képek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a HW jobban érdekel most is...