Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
na bemásolom ide is a kérdésemet hátha több szerencsével járok
keresel, és néha kérik ad meg a fizetési igéyned egy kicsit gondba vagy,
én nemrég jöttem haza külföldről és vidékről mennék fel pestre dolgozni más területről mind ahhol előtte voltam (ahhol elég szar volt as fizu) és próbáltam képbe jönni a fizetések terén megnéztem 2 netes oldalt de a kettő közti diferenci akár a duplája is lehet
ugyanarr a kategóriára (marketing koordinátor) az egyik kb 360 eFTbruttót a másik 400 eFt nettót ír ugyanarra vazze ... mondjuk én a 400 nettót kicsit elszállt fiznak tartom vagy tévednék?
[link]
[link]
pl erről az állásról lenne szó
[link]
szerintetek, mi a reális összeg egy tól-ig bruttóbanvagy netóban
ill melyik link adatai áll közelebb a valósághoz?
sürgős előre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Vírusirtó topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IsoTek EVO3 Premium 1,5 m tápkábel
- Gamer PC i5-14400F RTX 3050 32GB RAM
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest