- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mi megoldottuk: Párom az infóparkba jár melózni, én szintén 11. kerbe de a fehérvári út mellé. Reggel az infóparkig mindig ketten jövünk, onnét én gyaloglok
Bár az igaz, hogy tömegközlekedéssel hamarabb benn lennék, mert az örsről jól megy a metró, a blahától emg nicns gond a 7es busz vonalával... -
Eagl3
veterán
Ez Pesten tényleg így van. Mármint, h. tömegközlekedéssel, motorral, brinyóval... hamarabb célba érsz
viszont itt Fehérváron például (én kint lakom a város szélén) és elég macerás busszal bemászkálni a városba. Kocsival 5perc alatt bentvagyok, busszal meg fél óra. Nemis beszélve, h. még várhatok is a buszra.
-
amargo
addikt
-
hobizoli
nagyúr
Ez azert van, mert az 1-s es az R azok nem szinkronizalt fokozatok, csak a tobbi (2-3-4-5(-6)), ilyenkor egybekent tok eleg, ha kiveszed sebssegbol, kiegeded a kupplungot es ujra benyomod, ekkor vmennyit elmozdulnak egymastol az eppen szemben allo fogak, ami mar eleg, es be tudod rakni sebessegbe. Ha ekkor sem, akkor tedd be 2-be es kupplung csusztatassal mozditsd meg az autot, ne szallj ki tologtani...az eleg proszton nez ki
hobizoli -
tusi74
őstag
Jól emlékszel Clio-t vettem. Én imádom. Mára már a kézifék is bejáródott, már több, mint 1600 km van benne. Jó kis fordulékony kisautó. Nem Clio van az egyki képen a Tied mögött?
Egyébként sokan azt hiszik milyen kicsi (egyébként az), de pénteken is vittem a kolléganőm, is hihetetlenkedett, hogy milyen nagy, kényelmes belül. Az enyémben is utaztak már hátul, és kényelmesen ültek. -
-
burgatshow
veterán
Szerintem, ha a benzinessel nem fulladok le, akkor talán a diesellel sem fogok. Remélem.
Igen, gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz a háttérben, de én szeretem, ha van 1 kis hangja a motornak, amikor visszaváltok, megemelkedik a fordulatszám, nyomok 1 gázt és gyönyörű hanggal megindul az autó. Lehet ez az én hülyeségem... -
burgatshow
veterán
Magunk közt szólva, nem rajongok a dieselekért, mert itthon csak benzines kocsi volt/van mióta az eszemet tudom, másrészről pedig, szeretem, ha lehet az autót picit húzatni! Annak meg van a filingje, mert úgy tudom, hogy a dieseleket nem nagyon lehet pörgetni. De lehet h rosszul tudom.
Of course, legyek túl mindenen és legyen kezemben a rózsaszín plasztikkártya.
Az utak meg no comment.
DM-Fan: Ha nálatok két kocsi közé be kell farolni, akkor kérném az iskola nevét!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Értem én, hogyne érteném. Hát remélem nálam is beválik ez a ''vén'' csotrogány. Avagy serdülő tinilány
Évek óta ponyt akartam. És most, msot végre van... Remélem minden úgy jön be az életemben a későbbiek soán is, ahogyan itt a fejemben kialakul róla a gondolat. (Upsza a végén még loganem lesz valamikor
)
-
tildy
nagyúr
Miért nem vettél akkor egy még garis 1-2 éves használtat?
Árban is jobb.
Huh nehogy félreértsd, csak én pl. azt tenném, ha gondolkoznék viszonylag új autó vételén.
Kis fraky :'' mert német márka és a német egy nagyon megbízható kényelmes autó!''
Na tudnék mesélni a ''német'' minőségről... (na nem autógyártás terén... De azért mert valami német, még nem biztos, hogy mag a a tökély.)
[Szerkesztve] -
Kis Fraky
aktív tag
-
-
burgatshow
veterán
Igen, az iskolánál mind a 12 autó diesel. Szóval kicsit félek, mert egyenlőre még csak az itthonihoz volt szerencsém, az meg benzines és kicsit máshol van a kuplung - gáz egyensúlya, de csak belejövök.
A kreszhez meg köszönöm, nagyon nagy szükségem van rá, mert ugyan tudom, de félek 1 kicsit tőle. -
DM-Fan
nagyúr
Amikor én tanultam, akkor a hivatalos, oktatóval való vezetés mellett eljártam privátban is, csak úgy poénból. Kerestünk egy jó nagy parkolót (csomó ilyen van), ahol a kutya se jár, kivittünk pár műanyag ásványvizes flakont, megtöltöttük vízzel. Azok voltak a bólyák. Leraksz belőlük párat, simán lehet velük szimulálni a két autó közé betolatást, célmegállást, stb. Nem kell ezt túldramatizálni.
Amúgy bőven elég az a 10 óra rutin, aki annyi alatt nem tanulja meg érezni az autót, az inkább ne is akarjon jogosítványt.
Amúgy sztem alkalmas helyet sok helyen találsz, pl. Hajógyári Sziget. Keresel valakit, akinek van jogsija, kiviteted magad, keresetek egy nyugis és helyet cseréltek, aztán mehet a tolatgatás, parkolgatás. Sokan csinálják, nincs is ezzel semmi baj.
Én hál' istennek eléggé érzem az autó szélét. Az oktatóm mindig aggodalmaskodott, hogy nagyon merész vagyok, és mindig kb. 5 centire állok meg a padkától. Miért, nem így kell? - kérdeztem. Azt mondta, hogy de, csak nem nagyon szokott menni ez a kezdőknek így és csodálkozik. Mondom: sorry.
Vizsgám után is mondta, hogy majdnem belenyúlt a kormányba, mert azt hitte, hogy lekapom a tükröt a másik autóról a parkolásos feladatnál. Mire mondtam, hogy ne nézzen már lúzernek, volt még 3 centi a két tükör között.
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
Én az Alfát (ahol én is tanultam) csak nem tudom, hogy idegen bemehet-e oda? Az Albertfalvai kitérőnél van (Kondorosi uszoda arra van).
Más ma én is voltam kocsit nézegetni.
96' os Mitsubishi Colt 1,3 130e km.
Csak az árával vannak gondok. Na de majd ez is kiderül, ha meglesz valami én is linkelek.. legalább azért, hogy mire figyeljetek az utakon -
Obi-1
őstag
Hasonló cipőben járok én is.
1996-ban lett meg a jogsim, rém geci oktatóval, boritékkal. Azóta semennyit nem vezettem, idén novemberben kezdtem el a feleségem oktatójánál újra-tanulni. Egész jól megy, öt óra után azt mondta az oktató, hogy ennyi elég egy jogsihoz, így akár el is kezdhetek vezetni. Tegnap anyós helyett vezettem, semmi gáz nem volt, a kocsi megszokásán kívül. Igaz, alig volt forgalom, végig főúton.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest