- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szilchi #13857 üzenetére
Dettó.
Igaz, hogy nem faluban, de én is vidéken raktam le a jogosítványaimat. Anno (19 éve) amikor a B kategóriát raktam le és találkoztam először az oktatómmal a rutin pályán rögtön azt mérte először fel, hogy mennyire vagyok képben. A pályán 1-2 gyakorlatot megcsináltatott velem aztán kijelentette, hogy oké, megyünk ki.Az első nap az első órán.
Mentünk egy baromi nagy kört 3-4 települést érintve.
2006-ban amikor a C kategóriát raktam le, az első alkalommal a rutinpályáig még az oktatóm vezetett le, de vissza a már én vittem a kocsit Tatabánya belvárosán át a telephelyre (még mindig emlékszem, hogy mekkora élmény volt).
A jó oktató hamar fel tudja mérni, hogy láma vagy-e vagy sem. -
-
SUPREME7
őstag
válasz
szilchi #13789 üzenetére
Grat
Igen, bemész a legközelebbi NKH-ba, vizsgaigazolás, bizonyítvány és kb 2 perc alatt kapsz egy igazolást, azzal átnavigálsz egy kormányablakba, vagy okmányirodába, ami közelebb esik, és várod a plasztikot. De 3 munkanapot várni kell (legalábbis itt pesten) Tehát mondjuk hétfőn, de inkább kedden menj.
(#13790) Andris837: Az első modulok még könnyűek, majd jönnek a hosszabb, unalmasabb részek is
-
sultansmith
senior tag
-
mexicanraven
senior tag
válasz
szilchi #12914 üzenetére
Felhívod az oktatódat, elmondod neki a problémát, és megkéred rá, hogy a képzési irataidat, legyen szíves adja már ki. Ehhez személyes találka kell ugyebár, aláírod a papírokat, elteszed, keresel egy szimpi autós iskolát, megbeszéled, hogy mennél hozzájuk, viszed a kapott iratokat, csinálnak kartont (egy hét az átfutása azt hiszem maximum) és vezethetsz is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest