- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
BRIKLY #13017 üzenetére
Hát ez igazából még sok mindent jelenthet, lehet csak rossz passzban volt, az enyém is hasonló volt, csak közben magyarázott:
- negyed órát töltöttünk a rutinpályán, mikor közölte, hogy irány a forgalom, ott lesz a vizsga, arra kell felkészülni, haladni fogunk.
- az elején a legkisebb hibánál is belenyúlt, fékezett, elmondta, hogy mire figyeljek, már most az elején, hogy később, a vizsgán, már biztosan tudjam, hogy mit csináljak ha valami történik. Nem kiabált, de határozott volt.
- az elején nálam is sokat pihentetett, mert tudta, hogy megerőltető a vezetés+folyamatos figyelem. Aztán telt múlt az idő, és egyre kevesebbet hagyott pihenni, egyre kevesebbet álltunk meg pékségnél, meg mit tudom én...
volt, hogy megkérdezte, hogy most végig tudjuk-e nyomni, vagy tartsunk-e pihenőt.
- nálam is kb 1 hét múlva voltak az időpontok, ahogy közeledett a vizsga, úgy sűrűsödtek. Azt is elmondta, hogy nála csak akkor veszünk pótórát, ha nagyon muszáj, sőt, ha úgy látja, mehetünk hamarabb is. Az órák aláírásával ne törődjek, az csak papír. Emlékeim szerint 26 órával mentem el vizsgázni, de vannak olyanok, akik 20-al, sőt, akinek sürgős volt, 10 (!) óra után kikérte a vizsgát neki (vmiért sürgős volt a jogsi). De ragaszkodott, hogy sikeres vizsga után, még vezessen nála pár órát a tanonc.
Én is Szolnokon tanultam, igaz, én az Indexnél, és egy ajánlott tanárnál, akivel volt közös pont, ugyanis ő is zenész.
-
sultansmith
senior tag
válasz
tranceplanet #12963 üzenetére
Amerikában sem annyira egyszerű azért a helyzet, egyrészt a jogsi ha jól tudom sokkal drágább, és a családtag akkor taníthat ha 10+ éves jogsija van, vagy valami hasonló, nem egyszerű ott sem.
-
sultansmith
senior tag
válasz
tranceplanet #12957 üzenetére
Az kevés, és nem is túl hatékony. Válts oktatót. Vagy iskolát. De ez is időbe telik. Inkább beszélgess vele, hogy szeretnéd ha hamar túl lennétek rajta... lehet hogy zsebbe vár valamit...
-
sultansmith
senior tag
válasz
Earl_Muttley #12942 üzenetére
Én kb a 10. óra környékére rázódtam bele a gépészetbe, utána tudtam figyelni a többire.
Nem gáz, idővel minden megjön.
-
sultansmith
senior tag
válasz
Balázs1621 #12939 üzenetére
Sajnos nem. Találtam netes anyagokat, de elég idejétmúlt anyagok voltak. Vettem egy könyvet a tankönyvboltban, elolvastam 3x (kb negyven oldal). A tételeket nem találtam, de mivel ilyen könnyű az anyag, ezért nem is éreztem szükségét.
A neten van pár tétel, de kb mindenhol más és más.
A stabil oldal meg az újraélesztés a gyakorlat része, a többit csak magyarázni kell.
Nekem megvolt tegnap, nem mondom, hogy mindent a számba adtak, nem kötözködtek, de belekérdeztek a dolgokba.
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Nem tud valaki friss eü tételsort+megoldást valahol valamerre?
Előre is köszi!
-
sultansmith
senior tag
-
sultansmith
senior tag
nem tud valaki aktuális kresz tesztet? neten, letölthetően, akárhogy, bárhogy?
előre is köszi!
-
sultansmith
senior tag
Hali!
van olyan ember aki a gyorsjogsinál szerezte a papírt? Mik a tapasztalatok?
Választotta valaki az online kresztanulást? Sajna olyan melóm van, hogy nem igazán tudok rugalmas lenni, ezért praktikus lenne, deee ha a tudás rovására megy, nem biztos, hogy bevállalom. Érdemes oktatóval tanulni? Vagy az online rendszerük is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest