- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
concret_hp #3693 üzenetére
Nálunk mindig a Gyöngyösi főorvos volt a vizsgabiztos és ő is iszonyú szigorú ember hírében állt. Ennek ellenére csak a nagyon sötét embereket buktatta meg.
A probléma ott kezdődik, hogy előbb vagy utóbb úgyis átengednek mindenkit. Ugyanakkor az is megkérdőjelezhető, hogy egy esetleges balesetnél ki állna neki nyomókötést felhelyezni egy ütőeres vérzésben szenvedőnek...
-
D4rkm4n
őstag
C+E kategória felétek mennyibe kerül?
Iszonyú nagy árkülönbségeket látok még városon belül is.
-
D4rkm4n
őstag
Tényleg zárszóként beteszem ide az álatalam indított vitát lezáró linket a Nemzeti Közlekedési Hatóság weboldaláról: [link]
-
-
D4rkm4n
őstag
Bocsi, nem akartam leharapni a fejed.
Sokan abba a hibába esnek, hogy a tanfolyam elvégzése után azt hiszik, hogy csak 'B' kategóriás jogosítványuk van. Holott jár a tanfolyamhoz a T, a K és az M is.
Tehát ha valaki mezőgazdasági vontatóval akar két nehéz pótot húzni, akkor teheti a hagyományos személygépkocsis tanfolyam után.
Ugyanakkor autóval, teherautóval és busszal csak 'E' kategóriás jogsi megszerzése után lehet nehéz pótot vontatni.
Nincs ebben sok logika, de így van.
-
D4rkm4n
őstag
Ha személygépkocsira tettem le a vezetői engedélyt, akkor vezethetek mezőgazdasági vontatót két nehéz pótkocsival? (Mert ugye a T kategória elvileg azt adja.)
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Laprasi991 #2684 üzenetére
Mindössze annyiból, hogy megnézik (vagy csak megkérdeznek) hogy jó-e a látásod és a színlátásod. Valamint hogy megvan-e mind a négy gyári végtagod.
-
D4rkm4n
őstag
A vezetői tanfolyam árának 30%-a még mindig visszaigényelhető az adóból ugye?
-
D4rkm4n
őstag
Engem az érdekelne, hogy egy 'C'-s jogsi manapság mennyibe fáj? Természetesen ha minden vizsga elsőre sikerül.
Rákerestem pár oldalon, de nagyon kuszán írják le, szóval nem nagyon sikerült kibogozni belőlük az eszmei mondanivalót.
Tehát a kérdés: hány HUF? -
D4rkm4n
őstag
Én minden vizsgámra úgy mentem el, hogy ''Leszarom mi lesz!''. Pedig én fizettem magamnak a tanfolyam és a vizsgák árát is, szóval nagyon nem babra ment a játék.
Annak ellenére, hogy a KRESZ sem ment valami jól, hibátlan vizsgát sikerült csinálnom. Ez a gyakorlás folyamán egyszer sem sikerült.
A rutinon a saroktolatást húztam. Az is hibátlanul sikerült. (Mázlim is volt, mert nem ez a legnehezebb gyakorlat.)
A forgalmira pedig úgy mentem el, hogy az - amúgy nagyon rendes - oktatóm mondta, hogy vegyek még minimum öt plussz órát. Én meg kijelentettem neki, hogy nem, elmegyek vizsgázni és ha nem sikerült akkor mehet a +5 óra.
Hibapont nélküli vizsgát csináltam. -
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
Egyik ismerősöm végzett az egyetemen, így megszűnt a tanulói jogviszonya és munkanélküli is volt.
Meséltem neki arról a lehetőség amit ebben a topikban hallottam; hogy lehet ingyen jogsit szerezni ha regisztrál a munkaügyi hivatalban és rákérdez erre a lehetőségre.
El is ment a székesfehérvári MH-ba de ott szemköztröhögték. Miért?
Pedig többen is írták, hogy tényleg van ilyen. Netán csak Pesten lenne?
Ha valaki tud egy hivatalos oldalt erről, akkor dobjon egy linket légyszi! -
D4rkm4n
őstag
Ha valaki tudna adni linket egy hivatalos oldalról, az ingyenes jogsiszerzési lehetőségről, roppant hálás lennék!
-
D4rkm4n
őstag
C-s jogsihoz ugye nincs követelmény. (Mint mondjuk a D-hez...)
-
D4rkm4n
őstag
Nekem annyiból állt az egész, hogy meghallgatta a szívverésem és a légzésem, megkérdezte, hogy állandóan hordom-e a szemüveget, aztán lecsengettem az 5k-t és már mehettem is kezemben a papírral.
Így természetesen csak korlátozással (szemüveg vagy kontaktlencse) vezethetek. -
D4rkm4n
őstag
Hali!
Hogy is van ez akkor?
Csak akkor lehet ingyen C, E, D kategóriájú jogsit csinálni, ha az ember nincs bejelentve sehova és nem nappali tagozaton tanul vhol? -
D4rkm4n
őstag
Tényleg fel fogják vinni a korhatárt a B-s jogsira 21-ig?
Bár engem már nem érint
-
D4rkm4n
őstag
Hallottam olyasmit is, hogy ha a C-s tanfolyamon elrontja az ember a KRESZ vizsgát, akkor még a B-s jogsiját is bevonják vagy érvénytelenítik. Ez igaz/lehetséges?
-
D4rkm4n
őstag
Hallottam olyasmiről, hogy munkanélküli hivatalokban regisztráció után lehet jelentkezni ingyenes C-s jogsi letételére. (Kritérium, hogy nem lehet nappali tagozatos tanuló és bejelentett munkahely)
Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest