- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
VegyesTamás #13244 üzenetére
én télen, vagy ha csúszik az út szoktam magamnak ilyen vezetéstechnikai tréningeket tartani
adott helyzetben meg sebességben hogy reagál az autó. Hasznos dolog ha tudja az ember mit tud és hogyan reagál az autója.
Volt a totalcar-nak tavaly ilyen tréningje akkor pont szervizben volt az autó, de idén ha lesz szeretnék menni, csak 8 ezer huf volt. -
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #13145 üzenetére
Kerüljön nyilvánosságra, ide nekünk a nevet. Nehogymá minden hülye taníthasson!
-
asci
tag
válasz
VegyesTamás #13120 üzenetére
Milyen szimulátorokon gyakoroltál?
-
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #13120 üzenetére
Még mindig itt tartasz?
-
HoaryFox
őstag
válasz
VegyesTamás #13071 üzenetére
1/2 off:
Jó ötlet szerintem, csak egy kicsit a technikai megvalósítás... oké, nem megy úgy, hogy egybe elmondod a dolgot, de hogy így "ugrálnak" a mondandók, ez speciel engem nagyon zavar, főleg, hogy van, hogy 1 szó után már vágás van.
-
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #13054 üzenetére
Sőt, ha Lada helyett beültetnek egy Forma-1 versenyre, akkor a második versenyt már úgy nyerted volna, hogy lekörözöd Schumachert és rögtön van 8 világbajnoki címed is.
Aha. Persze. -
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12888 üzenetére
Kösz.
-
drtimot
aktív tag
válasz
VegyesTamás #12867 üzenetére
Köszi, a te véleményedet már a kereső is kidobta
Viszont rajtad kívül kb. még senkitől nem hallottam véleményt, örülnék, ha több is összejönne.
-
válasz
VegyesTamás #12857 üzenetére
Wow, ez komolynak tunik!
G25, meg hasonlo cuccaim nincsenek, nem a kocsi kezeles megtanitasa lenne a lenyeg, hanem a forgalomra, szabalyokra valo odafigyeles.
Igy tenyleges oktatason kevesbe kell erre figyelni(mar valamelyest berogzul) s jobban lehet magara a kocsi kezelesere.
Latom van benne instruktor, de az csak valami gps szeru cucc vagy olyan ami szol ha valami szabalytalansagot csinal az ember? -
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #12848 üzenetére
A dupla kuplungos váltásnak nem látom értelmét mióta feltalálták a szinkrongyűrűt. Legjobb esetben is csak áthelyezi a kopást a kuplungra.
De hát vannak ilyen dolgok amiknek mindig lesznek hívei. -
po1son
addikt
válasz
VegyesTamás #12842 üzenetére
Akkor kb ezekre gondolok, ha Budapesten vizsgáztál és átmentél elsőre 15 óra gyakorlati órával.
a, szerencséd volt
b, 20.000 Ft ment a vizsgabiztos zsebébe (veszélyhelyzetet nem teremtettél és nem kellet bele nyúlni)
d, Niki Lauda leszármazottja vagy -
po1son
addikt
válasz
VegyesTamás #12840 üzenetére
nem tudom miről beszélsz, mert 30 óra a kötelező...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
VegyesTamás #12814 üzenetére
Forgalminál igen, no de elméletnél is?
-
deicide
veterán
válasz
VegyesTamás #12795 üzenetére
Természetesen. Szeretem a hangját és ahogy ránt egyet rajtam és belenyom az ülésbe utána.
Hogy ontopic is legyek, úgy játszom vele, mint egy kezdő vezető, próbálgatom, milyen fordulatról érdemes ráengedni lámpánál a kuplungot, hogy ne villogjon a kipörgésgátló és kijöjjön a gyári 5.9-es 0-100.
Nagyjából 3000-nél a legjobb, úgy tűnik, viszont még várni kell, hogy legyen egy jó 20-25 fok legalább, mert nem akar igazán jól tapadni a gumi. -
po1son
addikt
válasz
VegyesTamás #12688 üzenetére
3. kerületbe sikerült tegnap megcsináltatnom.
Másfél órát kellet várnom, de kb fél órának kellet volna lennie... Ez is legszívesebben elmenne a munka temetésre, akinél csináltattam a jogsit... -
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12665 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12661 üzenetére
Lesznek olyanok ne félj.
Egy 5 hetes heti 2 napos kresz tanfolyamon szinte semmit nem lehet megtanulni az a helyzet, nem hogy ilyen komolyabb műszaki dolgokat.
Meg kéne néznem a könyvben ilyen van e, mert a műszaki részt még fel sem lapoztam.Még csak most jutok el oda hogy elkezdjem megtanulni hogy a műszerfalon milyen fénnyel világítanak a különböző fényszórók jelzései.
-
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12657 üzenetére
Fogyasztásnövekedés.
-
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12654 üzenetére
Amúgy ezt én is elbuktam, mert az én fejemben az volt hogy leáll vagy be sem indul a motor mert nem kap levegőt, hát ha el van tömődve..
(#12655) xors
Úgy érzem egyre kevesebb tinédzser lánykát fogok látni tanuló autókban majd.Ma két 95%-os tesztet csináltam, jó ez, harmadjára is neki kezdek a könyvnek szerintem.
-
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12644 üzenetére
Nembaj.
-
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12642 üzenetére
Nem nyomom a c-t, be volt oda rakva válasznak.
De tudom mi a diffizár, azt írtam ha nők meg nem műszaki emberek kapják ezt csak lesni fognak. -
westcoastog
veterán
válasz
VegyesTamás #12622 üzenetére
Csoportonként szoktam nézni, nem csak a vizsgatárgy gyakorlást nézem.
-
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #12598 üzenetére
-
xors
senior tag
válasz
VegyesTamás #12598 üzenetére
Érdekes
ilyenkor amúgy más hangja van a motornak? Arra gondolok, h hallod h nincs gyújtás ugye?
-
xors
senior tag
válasz
VegyesTamás #12588 üzenetére
Én úgy tudom h motorféknél alapjáraton fogyaszt, hacsak nem valami modernebb autód van ami motorféknél elzárja az üzemanyagot. De javítsatok ki ha rosszul tudom.
Szerk.: látom teis írtad h a legtöbb mai autó, sorry nekem is péntek van -
válasz
VegyesTamás #12566 üzenetére
Amiket eddig irtal, nem ugy tunt, hogy tudod mi az. Olvasd vissza magadat, nem is ertem a felhaborodasod.
-
válasz
VegyesTamás #12562 üzenetére
A motorfek az tulajdonkeppen a motor belso ellenallasa, ezt tapasztalod a kerekeken fekezohataskent. Amikor alacsonyabb fokozatban van a valto, akkor ezt erosebbnek erzed, mert mas az attetel. Csak gondolj bele gyorsitaskor is mindig ugyanaz a motor gyorsitja az autot es mekkora kulonbseg van a sebessegfokozatok kozott. Nyomjal masodikban egy padlogazt meg otodikben, latni fogod a kulonbseget, pedig egy es ugyan az a motor. Mikor elengeded a gazt, ugyan emiatt erzed erosebbnek/gyengebbnek a motorfeket attol fuggoen, hogy melyik fokozatban vagy.
Yayoh a trabantoknal wartburgonal igy volt a szabadonfuto miatt. Amikor elengedted a gazt, akkor olyan volt, mint ha uresben lenne a valto, egy ropsulyos kis szerkezet oldotta a kapcsolatot a motor es a kerekek kozott (ez most durva megfogalmazas, mert nem ezt oldja, de a vege ez lesz es nem kell belebonyolodni). Aztan ahogy lassult az oto szep lassan megint osszekapcsolodott a ketto.
-
Gergosz2
veterán
válasz
VegyesTamás #12562 üzenetére
nem értem. Ha leveszed a lábad a gázról akkor rögtön fékez a motorfék. És persze KRESZ-en meg vezetésen mindenki megtanulja és meg is tapasztalja, hogy minél kisebb sebességben vagy annál nagyobb.
-
válasz
VegyesTamás #12560 üzenetére
Nem tudom mi a kulonbseg motorfek es motorfek kozott, de legyen 3.
-
D@ni88
addikt
válasz
VegyesTamás #12390 üzenetére
Forgalmiban szerepelhet a neved, az még nem jelenti azt, hogy tudsz is vezetni
-
Outlander
addikt
válasz
Akkor te már level 333 vagy?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
VegyesTamás #12393 üzenetére
Akkor legyen TESZTDRÁJV.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Csak tudod:
1 - Nincs a homlokodra írva.
2 - 10.000 emberből ha egy olyan, mint te, a többi meg csak utasként jár-kel. -
Yayoh
aktív tag
válasz
Valld be azért hogy a nídforszpíd nélkül nem menne
-
Outlander
addikt
válasz
VegyesTamás #12379 üzenetére
"Idegbajt is kaptam volna, ha nekem a rutinpályán kellett volna körözgetnem"
A níídfószpéden nevelkedett generácsiónak teljesen felesleges az oktatás... törvényjavaslatot kellene benyújtani h mindenféle szarakodás nélkül, egyből kapják meg az összes kategóriát...
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
VegyesTamás #12343 üzenetére
nemtudom, nekem mondták rögtön, hogy mikor lehetne menni, mondtam oké legyen
-
Gergosz2
veterán
válasz
Nálunk az okatató intézte . Tanfolyam elején azt mondta , hogy az kresz és EÜ utáni héten lesz nagy valószínűséggel. , ami ez a hét lett volna. Hát lett belőle augusztus 4.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Nálunk az 5. napon igényelhettél leghamarabb.
-
Geller72
veterán
válasz
VegyesTamás #12309 üzenetére
+ nehézpót?
-
válasz
VegyesTamás #12302 üzenetére
Igen ez igaz, eléggé ráértem és heti 3-5 alkalmat tudtam lenyomni, 4 órát vettem még pluszba így is. Azóta kemény 200km-t lenyomtam
-
Outlander
addikt
válasz
VegyesTamás #12302 üzenetére
2 hete sikeres vizsgát tettem, tegnap felhívtam az oktatómat h kinél van a baj?!
Aztmondta h majd talán a jövőhéttől tudok menni..
Jó mondjuk ez egy 11 fős "osztály" 1 oktatóval... Nagy motor és csak keddenként van egy 2 fős vizsga... szaal megértem. Bár lehet h kamuzott.
-
válasz
VegyesTamás #12300 üzenetére
Igen, akkor kezdtem a kreszt.
-
válasz
VegyesTamás #12298 üzenetére
1 ev?
en marcius 14.-en kezdtem es majus 19 volt a forgalmi vizsga. Vegosszegre 130korul jott ki.
-
válasz
VegyesTamás #12295 üzenetére
Nekem kérték a suliba is.
-
válasz
VegyesTamás #12289 üzenetére
Eppen ez az egyik gond az otthoni tanitgatassal. Az eleve kezdo megtanul valamit, amirol 99%, hogy majd le kell szoktatni, hogy majd meg lehessen tanitani az elvart dolgokra. Ez ketszer annyi idobe fog kerulni, mint ha nulla tudassal megy oda. Nem beszelve arrol, hogy nagyon veszelyes kormany moge engedni valakit potpedalok nelkul.
-
Outlander
addikt
válasz
VegyesTamás #12289 üzenetére
Azért a sebesség pakolás és kuplongolás nem mellesleg a kormány tekerés eléggé ugyanaz mindenkinél...
Szaal ezt simán, meg a lejtős kézifékes elindulást, no meg parkolásokat simán lehet(ne) otthon tanulni...
Nem értem miért vagytok ennyien ellene..Ha UK ban vagy USAban érvényben lévő oktatást hallanátok, akkor magzatpózban sírnátok...
-
Reaper
őstag
válasz
VegyesTamás #12285 üzenetére
Nem igazán, de az alapokat meg tudom neki tanítani, van jópár nem használt út a környéken, de a lényeg, hogy egyelőre nem.
-
válasz
VegyesTamás #12274 üzenetére
Köszi
Vizes pálya passz, de én is kipróbálnám.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12254 üzenetére
Én megyek amerre csak lehet. Visegrád,Budapest,Nagykáta,Balcsi
Eddig ezeket hódítottam meg.
Húsvétra megleptem magam egy teli tank benzinnelAz ünnep kocsikázásból fog állni
-
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #12254 üzenetére
Amíg össze nem találkozol egy szakadt autóval.
Valahogy öregapám sosem javított karosszériájú 23 éves kocka Ladáját mindig messze elkerülte az összes 10k HUF-nál drágább autó. -
VegyesTamás
senior tag
válasz
VegyesTamás #12253 üzenetére
Hétfő óta róvom pest utcáit stb. a céges kocsival. Tetszik, mert tisztelete van egy nagyobb autónak
-
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #12251 üzenetére
Vagy csak "jo" tanulokocsihoz huen szenne van kopva a kuplung tarcsa es esetleg az egesz szerkezet, aztan ay utolso 1 centin kellene 1-2 mm-en a fogaspontot jol eltalalni...
-
XP NINJA
őstag
válasz
VegyesTamás #12248 üzenetére
Utolsó órán annyit mondott hogy fiatalosabban váltsak. Igazából tényleg próbálom annyira finoman csinálni, hogy szinte lassitott felvétel
Na majd jövő héten megpróbálok gyorsabban váltani. Az el a gáz be a kuplungra mondta hogy gyorsabban
-
XP NINJA
őstag
válasz
VegyesTamás #12243 üzenetére
tagnap lett meg a 16. óra. Budaörs-Bicske-Budaörs 62km-es útvonal volt. Országúton azért sokkal jobban megy
-
XP NINJA
őstag
válasz
VegyesTamás #12241 üzenetére
váltás
-
XP NINJA
őstag
válasz
VegyesTamás #12239 üzenetére
Az oktató mindig mondja hogy finomabban
Pedig ha ennél gyengébben nyomom, akkor nem mozdul meg
-
válasz
VegyesTamás #12230 üzenetére
Sikerült, 10p alatt végeztem, 75/72 pont
-
válasz
VegyesTamás #12227 üzenetére
Igen tényleg így van. Kérdéscsoportos dolgokra is rá kell menni, mert néha csak lesek olyan kérdéseket dob fel
Most már stabilan csak 3-4 db 1 pontos kérdést rontok, remélem még tudok javítani az arányon.
BNM: köszi, most már elleszek azzal ami van
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12227 üzenetére
Én 70 km-ert mentem ma. Holnap megyek melózni
4 éve nem fordult elő ilyen
-
válasz
VegyesTamás #12224 üzenetére
Jaja, tolom neki. Eleinte nagyon szarul ment, de most már azért nincs akkora baj.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12218 üzenetére
Na ki is furikáztam magam. Fosok az úton mint a gép de nem baj
Látogattam autó pályát,lakó pihenő övezetet is
1x lefulladtam a pirosnál amit nem vettek jó néven mögöttem.1 alkalommal pedig ideges volt az ember mert betartottam a sebesség határt
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12216 üzenetére
Most jött meg a jogsim. Látod ugyan annyi idő.Tegnap készült el,és ma nálam van Ha okmány irodába mentem volna érte kényelmetlenebb lett volna.
Megyek be is röffentem a kocsit
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12214 üzenetére
Irodából sem azonnal kapod az SMS-t. Ott is fel kell dolgoznia valakinek .Mivel én postával kértem az már ott is van. Gondolom holnap kihozzák.
Grat az autóhoz. Nekem az már megvan. Viszont hétvégén kell vennem egy robogót a munkámhoz.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12212 üzenetére
Elkészült a jogsim. Továbbították kézbesítésre. 3 munkanap volt. Gondolom 1-2 nap és kézhez is kapom
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12210 üzenetére
Én kibírtam hogy ne induljak el
Te egy picit butuska voltál. Mázlid volt hogy (humánusan) meg lehetett oldani.
Egyébként nekem mindegy hogy posta vagy mi ...itthon ülök és várom mert akkor tudok dolgozni ha itt van a kezemben.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12208 üzenetére
Utána jártam melyik a legrövidebb elintézési mód.
Posta vagy személyes átvétel.
Szomorúan közlöm a tényt mindenkivel hogy egyforma időtartamot vesz igénybe.Egy ismerősöm aki illetékes egy okmány irodába,meg van győződve róla hogy egyforma időtartam.Indok : Az elkészült vezetői engedélyt nem az okmány iroda postázza hanem a kiállító szerv/hatóság vagy nem is tudom minek nevezzem.Igaz hogy létezik futár az irodák között de rendszerint a futár a postára is jár vagy a posta megy el a kiállító szervhez mivel tömeges levél felvétel történik.
Amíg a futár elmegy az elkészült okmánnyal az illetékes okmány irodába és azt átadja,ott beteszik egy kosárba és elkezdik a feldolgozást. Általában másnap reggel. Akkor kapod az SMS üzenetet és ha van időd elmehetsz érte.
Viszont a postázásnál az van hogy az SMS helyett már a postás csenget az okmányoddal.Ajánlott levélben küldik mivel hivatalos irat. Általában 1 nap alatt megérkezik. Én sokat vateráztam régen és ritka volt a 2 napos kézbesítés.
Tehát egyforma időtartam csak más az átvétel helye.És a postázás kényelmesebb.
Egyébként nekem még nem érkezett meg.De már várom nagyon. Este beültem egy picit az autóba,beindítottam hogy ne felejtsem el a hangjátNagy volt a kísértés de nem indultam el vele
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12203 üzenetére
Jelentem még nem kaptam meg
Bár szombat van.......és 2 nap telt el
Ezzel fekszek ezzel kelek. Szörnyű.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12203 üzenetére
Bizonylat számot hol találom ?
megvan
Azt írja folyamatban van.....Nem lettem okosabb
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12201 üzenetére
Megírom ha itt a jogsi. Mérvadó lehet másnak ha csináltatja.
Közben ha tudja valaki hol tudok használt és jó robogót venni emberi áron ,írja le bátran.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12199 üzenetére
Annyira nem is lényeges hogy 10 vagy 14 nap. Ha elmész érte és kifogod a sok embert akkor meg ott ülhetsz.Így házhoz jön. Postás bácsi kezembe adja én meg azzal a fordulattal akasztom le a kocsi kulcsot és itthon sem vagyok
Pár napig asszony sem lát
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12186 üzenetére
Bementem ma este a központi okmány irodába.
A hölgy azt mondta jobba járok a postázással mert nem ők állítják ki a jogsit és nekik is postán küldik.
Tehát én is postával kértem. Este 19,10 perckor értem oda, 19,25 perckor jöttem ki és kész volt mindenAzt mondta az ügyintéző hogy 2 hét lesz.Addigra meg szokták kapni
-
BNM
csendes tag
válasz
Megvan az EÜ vizsga és az igazolások is. Holnap GO okmány iroda
Aztán lehet félni pesten mert megyek
-
kory24
őstag
válasz
És ha azt mondom neki ha nem tud sűrűbben foglalkozni velem kérek másik oktatót, akkor nem kell attól tartanom, hogy oké szorít nekem időt, de nem lesz annyira kedves velem, másképp fog kezelni, amiért oktató váltással ijesztgetem?
Vagy ha nem megfelelően beszél, bánik velem akkoris kérhetek másik oktatót?
Kell azt valamivel indokolnom miért kérek másikat? -
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12177 üzenetére
Át rakták a vizsgámat csütörtök (holnap) 14 órára. Ver az ideg rendesen.
Ma már menni akartam az okmány irodába hogy csináltassam a jogsit. Kocsi már a ház előtt várja hogy valaki használja
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12175 üzenetére
Én egy nem túl nagy iskolánál voltam és az iskola tulajdonosa oktatott. Már amikor oda mentem és jelentkeztem akkor mondtam hogy csak akkor megyek hozzájuk ha kenőpénz nélkül is működik a forgalmi vizsga. Egyébként nagyon kedvesek,aranyosak. Megcsináltam a számítógépeket nekik és sokat vezethettem ingyen a kötelező órák mellett.Egy szavam nem lehet.
EÜ tanfolyam is ingyen lett volna de elég gyorsan kell a jogsi így azt nem vettem igénybe.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12164 üzenetére
Kedden megyek EÜ vizsgára
Ha sikerül , végeztem is a jogsival.
-
bzoley
veterán
válasz
VegyesTamás #12143 üzenetére
Mondjuk én összeszokás után szoktam le erről az ún. gazdaságosságról. Addig viszont lustálkodott, kormolt, az olaj másfélszeresére hígult benzinnel, és vízzel. Mióta 3-4k-ig kiforgatom, gyorsulok, ahogy bírja az 1.4 16v, és ötven alatt nem váltok negyediket, a fentiek megszűntek, csökkent a fogyasztás, az egész simábban jár. Ennyit a gazdaságosságról. Dízelnél nyilván más a helyzet.
-
jerry311
nagyúr
válasz
VegyesTamás #12107 üzenetére
Ha nincs kerdes nincs valasz.
-
Killing
addikt
válasz
VegyesTamás #12122 üzenetére
Fő az optimizmus
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12119 üzenetére
Kíváncsi leszek elsőre sikerül-e. Már venném az autót
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12117 üzenetére
Állítólag nem szokott. Majd beteszek neki hátra egy jó csajt
Azt nézegesse ne a vezetésemet
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12115 üzenetére
Ráadásul az oktató mondja majd merre menjek. Régen a vizsgabiztos diktált. Ez is egy könnyítés. Nem is akármilyen.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12113 üzenetére
Nem nehéz terep. Már csukott szemmel is tudom a vizsga útvonalat
Mindig ott megyünk.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12111 üzenetére
Budaörs. Virágpiactól indulunk.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12109 üzenetére
Köszi. A fura az hogy nem is izgulok miatta.
-
BNM
csendes tag
válasz
VegyesTamás #12107 üzenetére
Turbózzuk egy picit. 27.-én megyek forgalmi vizsgára.
A kötelező óráim és kilométerem már majdnem megvannak,de megyek + 10 órát hogy minden oké legyen. Oktatóm szerint nincs okom izgalomra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest