- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson #12364 üzenetére
Jól emlékeztem , 2 éve törölték el:
"B" kategóriás képzésben azaz úgynevezett "rutin" vizsga, pontosabban a járműkezelési vizsga megszűnt. 2012. január 1-jétől már az új forgalmi vizsga követelmények szerint kell minden tanulónak vizsgáznia, ha személygépkocsi kategóriából szeretne jogosítványt.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson #12362 üzenetére
jesz
-
válasz
Bjørgersson #12359 üzenetére
Nekem van igenyem a gyakorlasra
amiota leraktam cca. 2honapja 600km korul mar biztos mentem.
-
RevolutioN2
tag
válasz
Bjørgersson #10806 üzenetére
Holnap neki is ugrok. Majd jelzem mi történt. Még előtte előkaparászom az eltiltási papirokat is, mert anélkül a felügyelet szóba sem áll az emberrel
Köszi még egyszer, remélem csak jóhíreket mondanak, mitomén, ugy csenben oda is adhatnák a jogsimat -
RevolutioN2
tag
válasz
Bjørgersson #10804 üzenetére
köszi
Szerintem is az lesz.
-
Killing
addikt
válasz
Bjørgersson #10799 üzenetére
Szegeden van egy ilyen (az általad fentebb linkelt képen pont az van), külön lámpája van a villamosnak meg a kocsinak is, egyszerre nem engednek vele.
Sőt, amíg átérsz a körforgalmon 3 lámpával találkozol: Az első a körforgalom előtt van, a másik kettő a körforgalomban.Sokszor járok erre, nem bonyolult dolog ez, egyedül azt nem szeretem benne hogy nem lehet visszafordulni, tehát csak 3 kijáratot választhatsz (szabályosan), persze ha megvan a jogsi akkor szükség törvényt bont.
-
Carlo009
tag
válasz
Bjørgersson #10794 üzenetére
Olyan lehet, hogy megyünk kocsival a körforgalom felé, ott a jelzőlámpánál zöldet kapunk, átmehetünk a körforgalmon, ilyenkor érkezhet jobbról vagy balról villamos, aminek nekünk elsőbbséget kell adnunk?
-
harry
veterán
válasz
Bjørgersson #10791 üzenetére
Azon mit lehet benézni? Nem ad jobb kezet (egyenrangúban ha balról jön, akkor is el kell engedni), ha meg egy irányba haladnátok, de egyikőtöknek korábban kell menni (pl. jobb kanyar), akkor ő megy elsőnek. Ja meg körforgalomban van elsőbbsége. Kb. ennyi, ami érdekes. Kanyarodási szabály rá is érvényes.
De itt van némi összefoglalás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest