- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Hmmm... nem jártam még itt, de azt hiszem engem is megtaláltak. Eszemben sincs rákattintani egyikre sem. Ja és email sem jött, hogy van új üzenetem...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
andrisbandi #947 üzenetére
Jaj ez az a SpiritFM-es csodarürge? Fú... általában fizikai fájdlamat okoz de még apámnak is mert aztán jön hozzám értetlenül miket hallott a TV-ben.
-
andrisbandi
őstag
Nem értek hozzá, ez a IT-s szaki úgy magyarázta, a telón kétfajta beállítás van, az egyikkel azonnal letölt a beolvasásra, a másikkal rákérdez, h tényleg letöltsön e.
- Igazából midegy egy mezei felhasználónak. Ha kíváncsi, gondolom úgyis rákattint a fertőző linkre, amiben valami csalogató/ismerős/stb szó szerepel.A nagy baj így megtörtént "észrevétlenül". A telón semmi nem látszik a károkozásból, minden a háttérben, grafikus felület nélkül zajlik.
-
garga01
őstag
válasz
andrisbandi #945 üzenetére
Utána olvasok majd, de azért ez erős hogy egy QR kódot beolvasol és mindent elloptak. Azért 99%-ban kell user engedélyezése (figyelmetlensége) is, hogy vmi letöltődjön vagy egy app települjön.
-
andrisbandi
őstag
Új átb4sz4s!
- Telóra küldött kattintható link.A lényege; nem látható a megfertőződés, kattintás után a háttérben ellopnak mindent a telóról.
Itt hallottam róla;
A trükköző AI-tól a szaudi LINE-ig | A Sámán Mondja
podcastElég húzós a probléma, az amcsiknál már nagyban megy.
QR Code-ot küldenek futárral, pl egy pici dobozban, akár valami repi ajándéknak álcázva.
- Játék/nyeremény/stb okán olvasd be a telóddal... és ennyi, övék a teló.---
A Jófogással kapcsolatban azért említem, mert gyanús SMS-es érdeklődő jött tegnap.
- A Jf-on láttam, megvan még a noti?
Igen, vihető.
- Küldenél adatokat róla?
Tételes lista van a hírdetésben, hwinfo-kép mellékelve. Vagy milyen más infó érdekel?
(Itt már gyanús volt, h debil, vagy alkura puhít.)
- És elkezdte ugyan azokat kérdezni ami a hírdetésben szerepel; milyen vinyó, W11 stb.Nálam ez már átlépett egy határt. Gondoltam be akar csapni és a jófogásos belső üzenetkűldőhöz hasonlóan majd ad egy linket ami fertőz, vagy kitudja mi az agybaja. Inkább letiltottam a telószámát.
+36309416658 -
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop #937 üzenetére
ha valaki küld üzenetet a hirdetésemmel kapcsolatban az nem jön meg emailben
- Ahogy írtad, tényleg így van. Email értesítés nem jön.
Kicsit félreértettem bocsi! -
andrisbandi
őstag
A botok nálam is elkezdek felpörögni.
1 óra alatt 300 megtekintés, egy éjszaka alatt majd 4e!
- Viszont a bot-os üzenetek megszűntek, pár napja szerencsére nem kapok. -
DeathAdder
veterán
Nekem se jön email hiába kapcsoltam be, mert azóta is irkálnak az átverők.
egy óra alatt több mint 300-an megnézték a hirdetésemet
valami bot frissítheti 10 másodpercenként
mi lett ebből a jófogásból, hogy nem sikerül kisöpörni a szemetet...nagyjából kezdem érteni miért nem válaszol a legtöbb hirdető akinek írok
-
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop #940 üzenetére
böngésző kukik törlése
- Még ez jut eszembe, amit ki lehetne próbálni.Vagy ilyesmi reszetnek talán ez is beválna;
- ebből a böngészőből kijelentkezni a jófogáson
- és egy másikban meg be -
Muszakishop
csendes tag
válasz
andrisbandi #938 üzenetére
Ezen már túl vagyok. Be van kapcsolva, nem kerül a spam mappába a levél egyszerűen nem jön meg.
-
garga01
őstag
válasz
Igen, valami újítás, és persze alapból ki van kapcsolva
Én is épp pár napja vettem észre. Menj a fiókod beállításaiba és az "Hírlevél és értesítések beállítása" alatt van egy "Értesítésre feliratkozás" én ezt kapcsoltam vissza, talán ez az. Amióta visszakapcsoltam persze senki sem írt, így nem teszteltem még.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Beállítások\Hírlevél és értesítések beállítása
"Értesítésre feliratkozás"Szerintem mostanában állították alapértelmezetten lekapcsoltra. Mert már csak reklámokat fogadva él a funkció.
Régebben ez csak telós appnál volt így. -
Muszakishop
csendes tag
Újabban ha valaki küld üzenetet a hirdetésemmel kapcsolatban az nem jön meg emailben csak ha belépek a jófogásra. Más is tapasztalt már ilyet ?
-
andrisbandi
őstag
válasz
ForRedGlory #934 üzenetére
"Üzenet jelentése"
- Lehet ér valamit, mert ugyan attól soha nem kaptam újra üzit!
Más nevű bottól viszont igen.Azt is jelentem.
Meg a némításokat is használom."Felhasználó némítása"
"Beszélgetés némítása"- Ezzel a módszerrel a hirdetés felrakásakor jön 1-2 bot, utána nem. Csak rendes vevők.
-
herion
tag
Mondom megnézem már ezt a tiltás dolgot, mert nekem is az rémlik, hogy ha tiltod akkor soha nem fog már megjelenni semmi az üzik között. Erre ez fogadott:
Konkrétan több száz levelezésem volt, hónap elején még mind látható volt
-
garga01
őstag
válasz
ForRedGlory #930 üzenetére
Sajnos nincs ilyen, én is kerestem.
Felraktam pár dolgot, de gyakorlatilag csak botok írtak eddig.
FB marketplace ugyanez.
Én meg vennék vmit, de gyakorlatilag senki sem válaszol az üzenetemre, mert postával kérném és az összes átverés is így próbálkozik. Hiába fogalmazom meg normálisan az üzentet és írom alá -
válasz
ForRedGlory #930 üzenetére
Van egy olyan opció, hogy beszélgetőpartner némítása.
-
ForRedGlory
félisten
Jófogáson létezik, hogy nem lehet letiltani a söpredéket, akik üzenetben szórakoztatnak?
-
detroitrw
addikt
válasz
andrisbandi #928 üzenetére
-
detroitrw
addikt
válasz
andrisbandi #925 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy valaki nem vette at mert nem nincs kartyaja es persze senkinek az ismerosi kozul ...
Egy masik emberkenel is volt olyan, hogy jelezte nem tudja atvenni mert nem lehet kp.-val fizetni. (es kartyaja nincs es ne tud senkit se megkerni..)
Na vele meg tudtam beszelni, hogy postan fizesse be az osszeget en meg tavolrol kinyitom neki a szekrenyt
Az o email cimevel regisztraltam a foxpostra es elkuldte az automata qr kodjat es 250km-rol kinyotottam neki a fiokot -
andrisbandi
őstag
Név: Miskolc Pláza
elakatos328@gmail.com
+3670269789- Vigyázz, ennek utánvéttel semmit!
Ezekkel az adatokkal jött a szokásos jófogásos email, h megvennék utánvéttel a féláras, garis, bontatlan mixert.
- Pénzért postáztam, nem vette át. Email-en, telón nem lehetett elérni; hogy rászóljak.
~ 3.200 Ft-ot buktam a vissza szállítással együtt.Amit tanultam;
- Hamis, gyanús nevűnek,
kisebbséginek nem engedélyezem a vásárlást foxposttal.
Amikor jön a jófogásos emailben ajánlat; egyszerűen nem reagálok rá.Nem volt még szerencsém hasonló trollkodáshoz. Jól átgondolt projekt; egy olcsó (12e helyett 6e) kütyü lehetőségét veszi el valakitől. Mivel eleve buktával árultam, inkább itthagyom az albiban bontatlanul a következő lakónak.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen uzit:
"KEDVES ELADÓ, TERMÉKÉT MEGVÁSÁROLTUK ☑️
A kifizetéshez kövesse az alábbi linket:
https://jofogos.world/receive/order/.......Eg
Köszönjük együttműködését"A linket direkt kipontoztam!
Ez kamu lesz gondolom (a linket nem nyitottam meg)Jol sejtem?
-
Micsurin
nagyúr
Srácok egyre jobban próbálkoznak, ez a nyomorult oldal legalább arra haraphatna ha az Ő nevükben / képükkel próbálkoznának.... Vicc a felhasználót jelenteni sem lehet, csak a saját hirdetésem engedné jelenteni. -
hdigyuri
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Sajnos én is csalás áldozata lettem. Eddig jó tapasztalataim voltak az online kereskedelemmel és ezért nem voltam elég körültekintő.
Az alábbi számlaszám és név:
10400384-86764855-86761007
Bodnar MarioNagyon jó áron hirdet terméket, persze utalás után nem adja fel.....
https://www.jofogas.hu/budapest/Elado_kavefozo__149259622.htm
https://www.jofogas.hu/baranya/Elado_Whirlpool_Pacw212CO_mobil_klima__149262792.htm
Jobb híján csak rendőrségi feljelentést tudok tenni.
Nagyon figyelni kell a jófogáson, elszaporodnak a csalók. A rendőrség nem kezd velük semmit sem.
-
Ronaldohun
tag
válasz
Drower88 #915 üzenetére
A domainnek mindig ugyanannak kell lennie mint a fő domainnek (jofogas.hu). Ha bármi eltérés van benne, akár egy plusz betű,szám, kötőjel, vagy mint itt a ".lol" akkor biztos, hogy átverés. Ez minden nagy csomagküldőre, bankra stb. is igaz.
Általában bankkártya adatokat próbálnak kicsalni a kamu oldalon, ilyen-olyan ürüggyel. Pl. lépj be a (Kamu)internetbank oldalon, hogy "ellenőrizhesd a pénz beérkezését". Azt hiszed, hogy valid banki oldalon vagy, és már meg is adtad a kártya adataid. -
Mauzes
addikt
válasz
Drower88 #915 üzenetére
Igen, ez csaló. Lehet látni az első üzeneten is, de ha nem vagy biztos, akkor az ilyeneknél kezdd el eltéríteni az eredeti beszélgetést, és látni fogod, hogy ettől teljesen függetlenül A: nyomja tovább, hogy kattints egy linkre, B: nem válaszol többet.
Az én módszerem, hogy kérek a szállítási költségnek megfelelő előleget.
-
Drower88
csendes tag
Sziasztok!
Eladtam egy terméket, a vevő GLS Házhozszállítással rendelte meg, de már maga a beszélgetés is eléggé gépiesen fordítottnak tűnt. Jól gondolom hogy egy kamu címet adott meg és át sem vette volna a terméket, kizárólag az foglalkoztatta hogy a mellékelt linkjére kattintsak? Rengeteg átveréssel találkoztam már azon a platformon, de ez még számomra is teljesen új.
-
eboostr
aktív tag
válasz
spleenszuru #912 üzenetére
Mentett keresésekre gondolsz?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Ez lehet, hogy béna kérdés lesz, de tényleg nincs arra lehetőség, hogy csak telefonos app féle értesítéseket küldjön a platform, e-mailt ne?
Akárhol nézem, telefonon, vagy böngészőn PC-n, nem találom ezt az opciót.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, jófogáson van kétféle szállítási mód: Foxpost automata, és GLS háztól házig.
Az lenne a kérdés, hogy GLS esetén van lehetőség nem házig (otthoni címre), hanem csomagpontra kérni a kiszállítást?
-
herion
tag
Tényleg szánalom már ez a Jófosás.
Tegnap feladtam egy hirdetést, jött is a visszaigazoló mail pár óra múlva:
Majd ma reggel jött egy másik mail ugyanarról a hirdetésről:
Természetesen nem duplikált hirdetés, mivel ez az egyetlen aktív hirdetésem.
Ma délelőtt feltettem újra, pár óra után ismét jött a mail hogy többszörös hirdetés -
herion
tag
válasz
anikoonikoo #906 üzenetére
Asszem 1-2 hónapja volt egy "frissítés" a weboldal dizájnjában, akkor tűntették el az értékeléseket is.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
anikoonikoo #904 üzenetére
Sehogy, a Jófogáson nincs lehetőség értékelésre.
-
anikoonikoo
újonc
Üdv.
Jofogás szállítással rendelt termék átvétele után hogyan kell értékelni?
A jofogás rendelések menüben átvétel után eltűnt a rendelés. -
Mauzes
addikt
válasz
kimiszandy #901 üzenetére
Beállításokra nézz rá (jobb felül neved alatt):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest