Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri29
csendes tag
Új taktika , kis összeg könnyebben és többen fognak utalni .
-
salieri29
csendes tag
Máris új hirdetések , bővült végre a 13 proval is , de a telószámot még nem tiltották le , és közben doktori szintre emelkedett emberünk , hála a magyarr jognak .
-
salieri29
csendes tag
Mr . Adásvételi új száma : +36206260416
Bármit tud félár alatt ha utalsz , és a DPD -vel küldi .....azonnal !
( más dolga sincsen ) -
salieri29
csendes tag
friss áru .
-
Pityu.
nagyúr
válasz
andrisbandi #418 üzenetére
Nekem poco telefonom van miui van rajta az android mellett ezért nem tudtam pontos választ adni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
andrisbandi #416 üzenetére
Nem tudom milyen telód van de esetleg értesítésre hosszan nyomva nem jön be valami beállítás mert azon belül lehet állítgatnni a dolgokat.
-
andrisbandi
őstag
jófogás app androidon
- üzenget, reklámozza magát az értesítési sávbanVan erre valami megoldás/beállítás?
Tiltani szeretném, h ne idegesítsen fölöslegesen... csak akkor kapjak üzit, pl ha egy vevő keres.Nem találtam ilyet, úgyhogy töröltem az appot.
Majd használom mobilon is böngészőből legfeljebb... -
GAbre
veterán
Üdv!
Itt olvasgattam háztól-házig utánvétes dologról,átverhetik-e az embert,de csak 1 hozzászólást találtam,amiben volt valakinek problémája,de az is már 2 éves?
Úgy tudom postánál lehet reklamálni,leállítják,felfüggesztik az utalást.
Nem tudom,hogy változott-e 2 év alatt vmi,vagy az csak 1 kirívó esett volt? -
salieri29
csendes tag
és műkszik
, rábeszél hogy a DPD-ét használjuk .....rohadt meggyőző , próbáljátok ki , ráférne egy kis szórakozás mielőtt lesittelik 1x .
én már párszor eljátszottam vele más néven , mást úgysem tehettem .
-
-
kuchera
tag
Sziasztok,
A jófogás háztól-házig másik , azaz az eladó oldaláról van már valakinek negatív tapasztalata? (a foxpost költséget leszámítva, ha nem veszik át)
Ma rámírt egy srác egy komplett gamer pc konfig miatt, bekapcsolnám-e a a háztól házigot. Mondtam igen, nem is kérdezett semmit, csak megrendelte.
Na most lehet már én vagyok túl gyanakvó, de azért pár kérdésre számítottam volna, vagy legalább a teló szám cserére, szóbeli egyeztetésre mielőtt megrendeli a cuccost.
A kontakt csere ugye most automatikusan megtörtént( mailben elküldte a jófogás), de nem értem még el a srácot.Érdeklődnék, hogy egyrészt volt-e már valakinek negatív tapasztalat, vitája a termékkel kapcsolatban. Illetve ilyen esetben hogyan tudom bizonyítani, hogy én mindent működő képesen elküldtem? (képeket készítettem a gépről csomagolás közben, de pl az hogy működőképes nem tudom hogyan lehet igazolni....)
Őszintén attól tartok, hogy átveszi és azt mondja hiányos, vagy nem működik, és akkor nem kapom meg érte a pénzt...... -
válasz
SunMount3r #405 üzenetére
Elméletileg igen, gyakorlatilag attól függ, van-e épp működő készülék a futárnál. Ha nagyon fontos, amikor megküldik emailben a futár számát, hívd fel és tisztázd vele.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Azt kérdezném, hogy bár a weboldalukon a szolgáltatás leírásánál van rá utalás, de biztosra akarok menni: vettem (rendeltem) valamit a Jófogásról a "Megrendelem" opcióval, amit a GLS fog háztól-hátig módon és utánvételesen kiszállítani nekem. A kérdés csak annyi, hogy biztos tudok e átvételkor bakkártyával is fizetni a futárnál? (Volt már rá példa pl. webshopos rendelésnél, hogy elvileg lehetett volna, de a futár azt mondta, hogy csak készpénzben lehet nála. Nem biztos, hogy pont a GLS volt, már nem emlékszem melyik futárszolgálat...)
THX!
-
salieri29
csendes tag
Bővül a kínálat ....pörög az üzlet 1000-rel !
Új hozzászólás Aktív témák
- Cipő topic
- Yettel topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest