Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #548 üzenetére
Puszta csalás nem kell ezeket túlgondolni.
-
Eléggé magyartalan is, tuti kamu. Hogy mire megy ki, nem tudom.
Velem olyan volt, hirdettem jópár éve egy telefont jófogáson, ami már akkor sem volt egy csúcsmobil, aztán valami afrikai országból akarta megvenni egy tag. Kizárólag PayPal-lal tudott volna fizetni. Tudtam, hogy kamu, de jól elbeszélgettem vele, angolul ment a levelezés, aztán mondta, hogy nem baj, ha drága a szállítás, ő kifizeti a pluszt. Már olyanba is belementünk, hogy a telefon hálózatfüggő, nem fogja tudni használni, de erre is volt válasza, hogy valami haverja meg tudja oldani. Végül abbamaradt a dolog, nem tudom azóta sem, mi lett volna a lényege ennek... -
Ilyennel találkozott már valaki? Meghirdettem egy terméket és ez a megkeresés jött:
Szeretném megvenni, Viszont a pénzt készpénzben borítékban szeretném küldeni a LAPOSTE EXPRESS futárszolgálaton keresztül az Ön címére és a pénz beérkezése után futárszolgálatot küldök. .költségemre költöztetik el otthonról.
-
btprg
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok, lehet valahogy értelmes módon keresni jófogáson? Az alap keresés egy fos, ha nem teljesen pontosan az a szó van a hirdetésben, akkor nem ad ki semmit. Van valami trükk erre? Köszi.
-
-
mickemoto
őstag
Eleve nem is adtam meg foxpost szállítási lehetőséget. Arra a kérdésre pedig hogy hova kellene küldeni, (mivel a whatsapp nick valami Lakatos akárki nevén volt németországból), nem érkezett válasz, csak azt forszírozta hogy foxposzton már kifizette az árut.
-
caprine
senior tag
válasz
csabyka666 #524 üzenetére
Ja a marketen és is adtam fel 1-2 hírdetést, pl az öcsém S8 Samsungját. Még annyi nem idén lebarnult ami arra a telora jelentkezett. Már amikor beleszólt a telefonba és meghallottam, hogy kisebbségi......
Vagy a saját telomat amit sérült kijelzővel árultam amit azzal is lemüveltek, tényleg ez a gyözike stile megy közöttük, nem is értem.
Én egy bulgár céggel harcolok, meglátjuk mi lesz belőle. Az emag fele külföldi cég román, szerb, sok bulgár, ha valami gondod van akkor kommunikálj velük valamilyen nyelven, mert az emag nem fog helyetted, és küld vissza a terméket neked mert az emag azt se fogja, szóval okosan.
-
válasz
Ronaldohun #530 üzenetére
Ez de jó, nem tudtam, hogy van ilyen. Bár olyasmit mondott a rendőr, hogy az a szokás ezeknél, felülnek a vonatra, aztán végigmennek az országon, csinálnak több számlát több városban.
Egyébként mi jelentősége van annak, melyik bankban csináltatja valaki? -
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #529 üzenetére
Bankkeresőbe beírod szla első 8 számjegyét, akkor kiírja, hogy melyik bankhoz tartozik a szla.
edit: Nem várpalotai akit én találtam, hanem csóri (Csór). Csór van Várpalotától 7 km-re. De most nézem, hogy csóri C.Tamásból is több van. Lehet, apa és fia több profillal, mindenesetre gyanús várpalota és csór közelsége.
-
válasz
Ronaldohun #528 üzenetére
Találtam én is több srácot ezzel a névvel, de a számlaszámról nem tudtam, hogy várpalotai.
Melyikre gondolsz? Jöhet privátban is.
Valami pesti kerületet adott meg, hogy ott lehet személyesen átvenni, persze ez még nem jelent semmit. -
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #527 üzenetére
Úgy látom Facebookon fent van a gyerek. A számlaszáma várpalotai, ami a lakhelyétől 7 km-re van, úgyhogy szinte biztos, hogy ő az.
-
Üdv mindenki!
Leírtam korábban a sztorimat. Másfél hét után sem jelentkezett a tag, így 08.19-én megtettem az online feljelentést. Tegnap (tehát ~2 héttel a feljelentés után) hívtak a rendőrségtől, hogy bár találtak ilyen névvel embert a rendszerben, de nincs hasonló ügye, mindenesetre biztató választ kaptam a rendőr úrtól, úgy véli, a bankszámlaszám alapján immár rendőrségi úton el tudnak indulni, és ezt az összeget jó eséllyel viszont fogom látni.
Hogy ti ne szívjátok meg, én erre a számlaszámra utaltam:
10404883-86766967-49541000 - ez egy K&H-s bankszámla, az illető Czinkán Tamás névre kérte az utalást. -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #524 üzenetére
-
Részemről...mindig oda érek vissza, hogy a legjobb a Vatera. A jutalék pofátlanul nagy, de legalább ott ha látod egy eladó értékelését, akkor az alapján le tudod szűrni, mire számíts.
Mondom ezt úgy, hogy sok mindent vettem, még többet eladtam a jófogáson...
Lassan akkora fertő lesz, mint a marketplész. -
mickemoto
őstag
Persze megvan az oka de nagyon elkeserítő hogy az utóbbi időben annyira türelmetlenek lettek az emberek hogy ha egy hirdetés kapcsán egy releváns kérdést felteszek egyszerűen ahelyett hogy válaszolnának inkább panaszkodnak hogy nincs erre idejük, ne raboljuk egymás idejét stb. Három hirdetésből kettőnél ez volt mostanában. Ha meg válaszolnak a kérdésre azzal automatikusan azt gondolják hogy akkor meg is veszem az árut, és ha nem akkor meg azért megy a panaszkodás.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #518 üzenetére
Hát remélem sikerül de az én ügyem se nagyon halad
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #516 üzenetére
Elsőnek igen aztán behívtak ide a helybeli őrsre aztán jó darabig semmi ,utána a szomszéd városi őrsön közölték,hogy sajnos nem tudnak semmit tenni.Később meg értesítettek,hogy mivel több feljelentés van a rendszerben és ugye több károsult átadták az ügyet budapestre és már bűntényként nyomozzák.Csak hát lassú a dolog.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #514 üzenetére
46000Ft volt csak nekem is az volt a szerencsém,hogy több feljelentés érkezett.A szerencse képletesen értve egyenlőre mert semmi hír nincs most az ügyben.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
csabyka666 #498 üzenetére
Nekem lassan 3 éve tart a rendőrségi ügy,majdnem megszüntették az ügyemet csak aztán lett sok feljelentő és át vitték komolyabb ügynek,Hogy aztán valaha is lesz belőle valami azt nem tudni.
-
válasz
Ronaldohun #511 üzenetére
Biztosan nem csak engem vert át, azt a 4 termékét is "megvették", lehet többen is.
Levelezek az ügyfélszolgálattal, de eddig csak sablon válasz jött - sajnálják, kiemelten figyelnek a tagra, bla bla...
Meg akarom szerezni legalább a mailjét, persze úgyse fogják kiadni, az ilyen patkányoknak is vannak jogaik. -
Ronaldohun
tag
válasz
csabyka666 #508 üzenetére
"Ha elolvasnátok a levelezést, nektek se esne le, hogy csalás."
Sajnos rengeteg ilyen van. Nyitottak, készségesek, kommunikatívak. Olyan dolgokat megtesznek neked maguktól, amit nem is kérsz pusztán "jófejségből" (sz.ig másolat, átvételi elismervény, telefonos visszahívás, az utalás után is folyamatos kommunikáció stb.) a végére már szinte haverok vagytok. Rövid idő alatt úgy elaltatnak, hogy mindent elhiszel és 100%-ig megbízol bennük.
Mi egy ugyanilyen rohadékot jelentettünk fel tavaly. Kiderült hogy még kb. 20-30-an jelentették fel rajtam kívül, összesen több millióval károsította meg ezt a több tucat embert. (sajnos "még tart a nyomozás")
Én is csak azt tudom javasolni, tedd meg a feljelentést, nem tudhatod hány embert ver/vert még át, és lehet nem csak az a 27 ezer forint lesz a bűnlajstromán. -
-
válasz
csabyka666 #508 üzenetére
Én ilyenkor úgy próbálom csökkenteni a rizikót, hogy kérek tőle frissen készült képet valamilyen egyedi összeállításban, nézőpontból. Ha nem küld, akkor annyi, ha küld, akkor legalább látom, hogy megvan neki a termék, nem csak levadászott néhány képet a netről.
-
Egy sima K&H-s számlaszám volt, semmit nem kért, hogy írjak be közleménybe. Ha elolvasnátok a levelezést, nektek se esne le, hogy csalás. Közvetlen, segítőkész, tett bele melót.
Ami miatt nem utalnám el most már, az a friss regisztráció, és hogy csak a jófogáson tudtam vele beszélni, se mail, se telefon nem volt megadva.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, de addig nem nyomom fel a tagot, hátha valami véletlen az egész.
-
TooFoonX
csendes tag
Először is írd ki ide nyugodtan azt a számlaszámot, ahová utaltál...(gyanús lehet, ha egy hosszú kódszámot akarnak az utalás közleményébe beíratni - mert az egy ún. "gyűjtőszámla", ahonnan továbbutazik az összeg egy beazonosítatlan számlatulajdonoshoz - egy "nem baráti" országba". )
Igazából már utalás előtt érdemes szétnézni a neten ez ügyben, hátha már más is belefutott (és leírta a neten). -
-
eboostr
aktív tag
válasz
csabyka666 #504 üzenetére
-
-
válasz
csabyka666 #498 üzenetére
Sokunknak volt, ha végigolvasod a fórumot találsz párat. Én 25 ezret fizettem, nem kaptam meg, feljelentettem online. Eltelt egy kis idő, de végül pozitívan lezárult az ügyem: [link] [link]
Én úgy látom az itteni leírások alapján, hogy akit csak egy kezdő hülyegyerek ver át, azt jó eséllyel elkapják, de aki profin dolgozik, ebből él, azt nagyon ritkán, inkább sosem.
-
-
eboostr
aktív tag
válasz
csabyka666 #500 üzenetére
Olvass vissza, vagy katt a hsz jobb sarok nyílra: az összes hsz-m hez, 50k alatt szabálysértés pár hónap múlva lezárnák az ügyet kb ennyi lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest