- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Gondoltam hogy ez lesz a válasz, hogy a kódoltat hasonlítja össze. Ezzel viszont egy baj van. Hogy az ilyenek, mint pl. az md5-kódolás sztem azért nem jók jelszóra, mert mivel a 32 byte-ból nem állítható vissza mind a 700 MB _egyértelműen_, ezért nagyon sok olyan 700 MB-os file létzhet, aminek ugyanez a sum-ja. Jelszóknál pedig nem lenne nyerő, ha elfogadná pl. a ''vajaskenyér''-t is, meg a ''mentőcsónak''-ot is, csak mert mindkettőnek ugyanaz az md5-je (vagy akármilyen másfajta kódolása)...
-
Cathfaern
nagyúr
Tudom, hogy fontos az adatvédelem, meg minden, de most gondolj bele, mi történne, ha ellopnák a PH!-s jelszavadat...Mondjuk aki ellopta beírja minden második topicba azt a te neveden, hogy ''hülye seggfej mindenki''. Utána te másnap belépsz és megmondod, hogy valaki ellopta a jelszavamat, bocsi. Valószínűleg el fogják hinni, hisz nem ezt a stílust szokták meg. A Házigazdák meg kitörlik a fake hsz-eket. De egyébként is, kinek van ehhez kedve szerinted? Harmadrészt, lehet, hogy most adtál valakinek ötleteket...mi lett volna, ha ezt e-mail-ben írod meg (ha már úgyis annyira fontos az adatbiztonság...)? :F
-
róland
veterán
Csak egy biztonságtechnikai példa:
Biztonságtechnikával komolyan foglalkozó szakemberek rég feladták azt a nézetet, hogy létezik feltörhetetlen zár (itt széles értelemben). Jelen álláspontjuk az, hogy annyira kell megnehezíteni a bejutást, hogy már ne érje meg a megszerezhető haszon.
Szerintem a SPAM ellen is így kell védekezni.
Én nem vetem el a Te megoldásod, én amúgy is saját web-es lebelezőt használok, tehát legelső alkalommal át kell írnom a címet, mert egy rákattintással az Outlook nyílik meg, de nem azt akarom használni.
Felvetem, hogy lehetne valami belső levelezőrendszert is kialakítani, szerintem megoldható, hogy az oda küldött leveleket a rendszer továbbküldje az általad megadott e-mail címre, ami nem lenne nyilvános. -
róland
veterán
Eddig megúsztam a nagyobb SPAM áradatot. De épp emiatt a fontosabb levelezésemet, nem olyan címről intézem, ahol kitenném magamat a ''rosszindulatú'' leveleknek.
Elég sok ingyenes levelezőrendszer működik. Szerintem regisztrálj azoknál és azt használd, ha a SPAM-től tartasz. Ha többször elönti a SPAM-áradat azt a postafiókodat, akkor regisztrálsz egy másikat, máshol, itt meg javítod az elérhetőségedet. Akivel pedig fontos levelezést folytattál, annk küldesz egy mailt, hogy mi az új címed.
Hát ennyit a levelezésről. :DD -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged