Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterxxx
csendes tag
válasz lezso6 #20272 üzenetére
Köszi a választ
Egy másik ötletem lett volna még a dark theme, ha épp este olvasgat az ember, vagy egyszerűen csak fáj a szeme a fehér pacától mint sok embernek, jó lenne egy ilyen ki-be kapcsolható sötét téma (user beállítás szinten ami megmarad, tehát nem cookie) Meg amúgy is trendi ez már mindenhol..
Kevesebb szemfájdalom > több eltöltött idő az oldalon > több pénz nektek a reklámokból
[ Szerkesztve ]
-
peterxxx
csendes tag
Sziasztok,
Csak egy szépítő javaslat, de elhagyni végre az "index.html"-t a lapcsalád főoldal URL-jeiből? még nagyon 90es évek...
pl. https://prohardver.hu/index.html >>> https://prohardver.hu
[ Szerkesztve ]
-
peterxxx
csendes tag
válasz peterxxx #19020 üzenetére
(Továbbá, szerintem az oldalon eltöltött (reklám)időt is növelné egy választható beállítás erre, mert tovább fog böngészni az ember, nem fárad el a szeme olyan gyorsan este, vagy akár nappal is akinek érzékeny a fehér pacára a szeme. + még trendi is lenne )
[ Szerkesztve ]
-
peterxxx
csendes tag
Sziasztok,
Bekapcsolható DARK témát szeretnék kérni, hogy éjszaka ne égjen ki a szemem ha olvasom a PH!-t (vagy bármelyik másik oldalatokat) Manapság amúgy is trend mindenhol..
(igen tudom, hogy léteznek pluginok a böngészőhöz ehez, de egy HIVATALOS sötét téma mindig tökéletes lesz ellenben egy pluginnál meg a frissítésekre kell hagyatkozni..)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest