- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
ahetaton #3546 üzenetére
Tessék [link]. Biztos lehet szebben, jobban, de nem én találtam ki, régebben találtam, működik, ez a lényeg. A last_name mező nevét átírtam phone-ra, mert elvileg annak a mezője.
szerk:
input mezők esetében be lehet tolni egy required attribot is:
pl.: <input type="text" required>
Modern böngészőt felismerik, régi szarokon nem megy, arra jó a js.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ahetaton #3546 üzenetére
Javaslom, hogy kezdd el túrni az internetet "JavaScript validation" kulcsszavakra keresve, hidd el, előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy kell megoldani a feladatot. Itt senki nem szeret ingyen dolgozni, tanácsokat szívesen adunk, segítünk is a konkrét kódban, de legalább a minimális erőfeszítést lehetne látni a kódodban... amúgy remélem tudod, hogy a szerveroldali validálás az elsődleges (akár PHP-ben dolgozol, akár ASP.NET-ben, akár Javában, tök mindegy), a kliensoldali csak ezután következik (az mindig másodlagos).
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ahetaton #3534 üzenetére
A getStyle() nem túl jó név, mivel itt konkrétan a visibility tulajdonságot kéred le, tehát szerencsésebb lenne akkor már a getVisibility() elnevezés...
JavaScript-kódba beégetett CSS-módosításokat nem érdemes használni, inkább hozzáadni és elvenni osztályokat, amik kinézetét CSS-ben határozod meg.
Pl. legyen egy .hidden osztályod, ami a display:none tulajdonságot állítja be. Ezt hozzáadod vagy elveszed.Így:
http://jsfiddle.net/pXRfT/Látom, megelőztek.
Felejtsétek el az inline, HTML-kódokkal összekutyult ocsmány JavaScript-kódokat!! -
Jim-Y
veterán
válasz
ahetaton #3534 üzenetére
<script>
function switchMain(item, button) {
(item.style.visibility == "hidden") ? item.style.visibility = "visible" : item.style.visibility = "hidden";
button.style.visibility = "hidden";
}
</script>
<div id="main" style="visibility: hidden">
Hello World!
</div>
<p>
<a href="#" onclick="switchMain(document.getElementById('main'), this);" id="button">Change</a>
</p>De ha csak el akarod tűntetni a gombot, és megjeleníteni a "main"-t, akkor:
<script>
function hideMain() {
document.getElementById("main").style.visibility = "visible";
}
</script>
<div id="main" style="visibility: hidden">
Hello World!
</div>
<p>
<a href="#" onclick="hideMain(); this.style.visibility = 'hidden';" id="button">Change</a>
</p> -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ahetaton #3477 üzenetére
Ha használsz jQuery UI-t, akkor van hivatalos jQuery UI-féle megoldás is:
http://jqueryui.com/tabs/#ajax
Persze biztos lehet találni igényeseket plain JS-ben is, én ilyet most hirtelen csuklóból nem ismerek. Hátha ajánl valaki plain JS-megoldást is, hogy ne legyen az, hogy csak a jQuery-t sz×pja mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest