- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
spammer #3604 üzenetére
Igen, ha kiszedem belőle akkor minden gond nélkül lefut a php és az adatok belekerülnek az adatbázisba. Viszont ha a jQueryt visszarakom, akkor tojik az egészre.
Szerk.: itt hívódik meg a jQuery:
<a href="#" class="big-link" data-reveal-id="myModal"><input id="reginbut" name="regSubmit" type="submit" value="Regisztráció"></a>
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #3370 üzenetére
Tessék, gyors favágó megoldás:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/XeHt2/2/
felhasználom a Bootstrapet és a Font Awesome-ot is, lásd External Resources panel.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #3366 üzenetére
Az a "var" nem egy mágikus valami, csupán egy kulcsszó a változók deklarálására...
Amúgy azzal a kóddal az a para, hogy be van drótozva a JS-kódba a magyar szöveg, pedig lehet, hogy mondjuk az oldal többnyelvű, meg lehet, hogy könnyebben akarsz változtatni rajta, így azt szeretnéd, hogy csak a HTML-kódba kerüljön bele, itt van egy ilyen megoldás, vegyítve Jim-Y kódját és a .data()-t:
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #3363 üzenetére
Azt javasolnám, hogy használj beszédesebb id-kat és class-okat, mert nagyon gondban leszel később, amikor újból meg kell nézni a kódodat, hogy most ez miért is épp #toggle3, a másik meg miért kapott .toggle3 class-t (miért ugyanaz a kettő, csak az egyik id, a másik class?), stb... Inkább legyen hosszabb neve, de legyen beszédes.
Csak érdekességként még ilyen megoldás is létezik:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/XfDN6/Aztán másik lehetőség, ha nem akarod bedrótozni a szöveget a JS-kódba, használhatsz .data()-t:
-
Jim-Y
veterán
válasz
spammer #3356 üzenetére
Ott írták, rögtön az elején
"Also you create the jQuery onload() function below to add your functions."
$(function() {
// jQuery functions go here.
});És tudjuk, mert ugye inkább a hivatalos referenciát nézzük!
, hogy ezek ekvivalensek:
All three of the following syntaxes are equivalent:
$(document).ready(handler)
$().ready(handler) (this is not recommended)
$(handler) -
Jim-Y
veterán
válasz
spammer #3352 üzenetére
Na mindegy, nálam így működik..
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="hu-HU">
<head>
<title>Teszt</title>
<meta charset="UTF-8">
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.0/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('#toggle3').click(function() {
$('.toggle3').toggle('slow');
return false;
});
});
</script>
</head>
<body>
<a href="#" id="toggle3">Animated Toggle</a><br /><br />
<div class="toggle3" style="display:none; background-color:#4CF;width:100px;height:100px;"></div>
</body>
</html>raggg: lemaradt egy zárő ;
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #2645 üzenetére
nincs mit!
Most még a kis extensiont kiegészítem azzal, hogy megmutatja a letiltott kiegészítőket is, és kattintásra azt is lehet engedélyezni. Így még lesz is valami értelme.Ergo így a kis ikonjára kattintva tudod engedélyezni/letiltani az extensiont, meg elindítani egy alkalmazást (lásd pl. ilyen alkalmazás az Angry Birds
), meg keresgélni is lehet köztük a kis mezővel.
Csak nem nagyon van időm, de majd ha kész, szólok. Nem olyan nagy szám amúgy, de mondjuk hasznos lehet, legalább csak amiatt, hogy hogyan lehet hozzáférni ehhez a részhez (chrome.management). -
Jim-Y
veterán
válasz
spammer #2640 üzenetére
Az ikont innen szedtem -> http://www.objektivek.com/images/favicons/prohardver.hu.png
Mivel kitömörítve tárolja a kiegészítőt a chrome, így bele tudtam írni
Ezzel ugye az a gond, hogy nem tudom, hogy frissítésnél visszaáll-e, vagy sem, egyébként ennyit írtam a kódba:
chrome.browserAction.setIcon({path: "http://www.objektivek.com/images/favicons/prohardver.hu.png"});
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #2635 üzenetére
"Igen, saját kiegészítőnél lehet állítgatni mindenfélét"
Hát azért nem mindenfélét. Vannak szándékosan biztonsági korlátozások.
Most itt konkrétan az ikoncserére egy kiegészítős megoldást mutattam, userJS-sel teljesen biztos, hogy nem fogod tudni állítani. De annál normálisabb mókolás amúgy is egy saját kiegészítő használata, csak némi JavaScript-tudás kell hozzá. Egyébként Chrome-hoz nagyon jó a kiegészítős API, Operánál pl. kevésbé. Firefoxhoz nem készítettem még extensiont, de egyébként Te magad írtad, hogy ott is csak egy másik kiegészítő segítségével lehet felülbírálni a többi kiegészítő kinézetét.Mivel a Stylish is egy kiegészítő.
"Próbálkoztam egy ilyennel is (ez a kieg elérési útja a böngésző számára):
// @match chrome-extension://ffmdedmghpoipeldijkdlcckdpempkdi/"
Ez így ebben a formában teljesen esélytelen. Eleve sokkal normálisabb megoldás az, hogy a felhasználótól engedélyt kell kérni, hogy egyáltalán hozzáférhet-e az a kiegészítő a többi kiegészítő adataihoz.
De ahogy írod, ezek szerint magához a Firefox-felülethez lehet egy CSS-fájlt készíteni, amivel a megjelenő elemek kinézetét felülbírálod. Na ennek még nem néztem utána, és valszeg nem is fogok, mert ha tehetem, kerülöm a Firefoxot.Amit én belinkeltem, az az extension API-nak az a része, aminek segítségével a többi kiegészítő adataihoz is hozzáférhetsz, de ahhoz saját extensiont kell megírni. Nem biztos, hogy olyan bonyolult, majd lehet, hogy holnap kipróbálom, mire is jó ez, lehet-e így változtatni az ikonokat, mondjuk sanszos, hogy nem.
Konkrétan milyen extensionöknek szeretnéd megváltoztatni az ikonját? Csak azért kérdezem, mert akkor kiderülne, azok egyáltalán hogyan működnek. Pl. ha kattintasz az extension ikonjára a toolbaron, akkor nem változik az ikonja? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #2630 üzenetére
Ez eléggé függ az extensiontől is, amiről szó van.
Pl. jópár extension van, ami kattintásra megváltoztatja az ikonját, olyan is van, ami inicializáláskor állít be egy tetszőleges ikont, sőt, olyan is lehet, ami bizonyos időközönként update-eli az ikon kinézetét (most épp nem arra gondolok, ami badge-et tesz rá, mint az elég hasznos Prohardver! Eszközök extension)
Van is egy sample extension is a kattintós ikonváltoztatásra a Google vonatkozó oldalán: [link]Viszont ezzel a modulok default ikonjáról lehet infót kérni:
chrome.management >>> IconInfoAzt nem próbáltam, lehet-e ilyen módon a default ikonokat cserélni...
=
"Egyébként a Chrome ilyen szempontból eléggé fapad, mert a Firefox pl. simán userstyle-okkal szarrá moddolható..."
Hát az nem fapadosság, ha biztonsági okokból nem engednek minden szarhoz hozzáférést...
"userstyle" alatt a user stylesheetet kell érteni? user stylesheettel tudod módosítani egy Firefox-extension ikonját? -
Jim-Y
veterán
válasz
spammer #2628 üzenetére
Hát.. csinálhatnál egy kiegészítőt, ami a háttérben futna, és kommunikálna azokkal a kiegészítőkkel amiknek az ikonját le akarod cserélni, csak sajnos ehhez mindkét kiegészítőben mókolni kéne, szóval nem megoldás:/ Szerintem csak az marad, hogy a az appdata-ban cseréled mindig az ikont, max ezt lehetne automatizálni...de ebben valaki más fog segíteni neked úgy érzem, én max a kiegészítőkben tudnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged