- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
superboyka #4649 üzenetére
Ez most nagyon off lesz, és nagyon paraszt. A hszed nagyon hasznos volt számomra, mert sosem gondoltam volna, hogy ilyen is lakozik bennem, de muszáj kimondanom. Annyira irritálón, borzalmasan bűn rossz a helyesírásod, hogy az első mondat után egyszerűen képtelen voltam érdemben elolvasni, hogy mi a problémád. Ezt tetézted a kóddal, amit nem néztem át, de ránézésre is az a kód volt, amit el se akarok olvasni.
Szóval ezer bocsánat, és tudom, hogy vér paraszt vagyok amiért kimondtam, de te erőltetted, hogy kapj valami reakciótAmikor olvastam a hszedet, akkor értettem meg, hogy testvéremnek miért kell szakmunkásképzőben vállalkozási ismeretek tantárgy fedőnéven matematika alapjait tanítania a végzősöknek (komolyan - téglalap terület, kerület, százalékszámítás a tananyag).
Ha netán 8 éves vagy, és még most tanulsz írni-olvasni, vagy felvidékről, erdélyből, vajdaságból származol (bár szerintem ők is nagyságrendekkel jobban írnak nálad a körülményeik ellenére is), akkor ezer bocsánat, és vedd tárgytalannak az írásomat. Ez esetben, ha normális angolsággal elküldöd privátban, hogy mit is szeretnél, nagyon szívesen segítek.
-
Jim-Y
veterán
válasz
superboyka #4649 üzenetére
Sziasztok,
Én szórakoztam kicsit vele, hogy könnyebb legyen bővíteni, aki akarja, folytassa. Ja igen, a te verziódhoz nem nyúltam, mert.. hát mert csak, a többiek értik
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Magisk
- Okos Otthon / Smart Home
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest