Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát végül is ötletadónak nem rossz, de szerintem értelmesebb lenne akkor már inkább más nevet adni az ilyen custom kódoknak, ha már az eredeti működést elcseszi.
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített addEventListener, mert mondjuk más fejlesztők vagyunk, mint aki ezt készítette. Szóval ez akkor lenne poén, ha az eredeti szintaktikával is helyesen működne (értsd: az event handler az eventet kapná első argumentumként, ahogy eredetileg is van, nem az event.targetet), és így "hordozható" lenne. Na mindegy, amúgy jópofaszság. 
Fú de sokat pofáztam, szóval így jobb sztem akkó' má':
http://jsfiddle.net/LLkV4/2/
De nem is tudom, minek analizáltam ennyit a dolgot, fáradt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Logitech g25
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HP 250R G10 (A23MMEA) - 15,6" FullHD IPS - Intel 120U - 32GB DDR4 RAM - 512GB SSD - WIN11 - Garis
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített