- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4083 üzenetére
Na igen ez így tiszta, pont ezt akarom ezért született meg a kérdés, mert egy bizonyos class összes elemére akarok handlert rakni, tehát cikluson belül vagyok, csak az olvashatóság miatt hagytam ki. És pont azért ez a kérdés, mert nem akarom anonim függvényeket használni, mert az mindig létrehozna egy új függvény objektumot. Amit mivel ciklusban vagyok, szeretnék elkerülni.
Az lenne a lényeg, hogy a handlernek, amit a click eseményre kötök, tudjak saját paramétereket átadni.
item.addEventListener('clck', csodalatosEventHandler -> na ennek akarok paramétert megadni. Ugyanis ezt a függvényt újrahasznosítanám később is.
Készítettem egy példát:
Vagy akkor úgy lehet csak, ahogy írtad is? : [link] Ez azért nem tetszik, mert ha más paraméterrel akarnám meghívni az evHandlert akkor annyiszor kéne egy új forwarder :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest