Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na igen ez így tiszta, pont ezt akarom ezért született meg a kérdés, mert egy bizonyos class összes elemére akarok handlert rakni, tehát cikluson belül vagyok, csak az olvashatóság miatt hagytam ki. És pont azért ez a kérdés, mert nem akarom anonim függvényeket használni, mert az mindig létrehozna egy új függvény objektumot. Amit mivel ciklusban vagyok, szeretnék elkerülni.
Az lenne a lényeg, hogy a handlernek, amit a click eseményre kötök, tudjak saját paramétereket átadni.
item.addEventListener('clck', csodalatosEventHandler -> na ennek akarok paramétert megadni. Ugyanis ezt a függvényt újrahasznosítanám később is.
Készítettem egy példát:
Vagy akkor úgy lehet csak, ahogy írtad is? : [link] Ez azért nem tetszik, mert ha más paraméterrel akarnám meghívni az evHandlert akkor annyiszor kéne egy új forwarder :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Huntsman Mini Purple Switch Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest