- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bazsika33 #3781 üzenetére
Konkrétan mit buheráltál a Tooltipen, mivel bírtad működésre?
"Még egy kérdés: nem lehetne h a 'lat' 'lng' mellett a zoom mértékét is a html-ben lehessen állítani?"
Az előző után már nem kéne, hogy túl nagy trouvaille legyenA HTML eddig így nézett ki:
<div id="map_canvas" style="width:100%; height:400px" data-map-center-lat="47.507121" data-map-center-lng="19.045669"></div>
helyette legyen PÉLDÁUL ilyen (a data-attribútumokat teljesen tetszőlegesen találhatod ki, a "data-map-center-lng és hasonló neveket én adtam csak hasraütésre! Lehetett volna akár data-pityipalko is!):
<div id="map_canvas" style="width:100%; height:400px" data-map-center-lat="47.507121" data-map-center-lng="19.045669" data-map-zoom-level="15"></div>
A JS-kódba pedig kerüljön bele mondjuk ezután a sor után:
var center_lng = map_canvas.getAttribute('data-map-center-lng');
ez:
var zoomLevelAttr = map_canvas.getAttribute('data-map-zoom-level');
var zoomLevel = (zoomLevelAttr)? zoomLevelAttr : 13;aztán
var mapOptions = {
..........
zoom: zoomLevel,
..........
};hasonlóan bármilyen adatot bedrótozhatsz így a HTML-kódba, csak valami hasonló sémát kövess.
Szerk.:
Itt még egy pár percig percig próbálkoztam életre kelteni a Tooltipet, azzal játszottam, hogy definiáltam egy eseménykezelőt a térkép load eventjére, meg bemásoltam egy az egyben a Tooltip kódját, beraktam az inherit(Tooltip, google.maps.OverlayView); részt az initialize() függvénybe, aztán sikerült elcseszerinteni a dolgot, és végül most itt nem működik a térkép, és rohadtul nem volt most kedvem, agyam energiám folytatniDe mintát vehetsz, itt benne van már a zoom-beállítás, csak náám múúkodik: http://jsfiddle.net/kxQw8/7/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged