- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
martonx #3617 üzenetére
Ez a példa simán böngészőben szerintem is működne, de az én kérdésem nem erre vonatkozott, hanem .xpi-re (kiegészítő, Add-on). Úgy tűnik hogy az alapesetben nem akar hozzáférni a böngésző default localStorage-ához, pontosan az a kérdés hogy ezt mégis hogyan kellene megoldani. Egyébként én localStorage-ot kérdeztem, nem a sessionStorage-t, de valószínűleg nagyon hasonlóak, így ez is érdekel. A "fáma" szerint a localStorage megőrzi a tartalmát kilépés (böngésző bezárás) után, a sessionStorage pedig nem, az én problémámat a localStorage tudná megoldani.
Sajnos xpi-t nem tudok debug-olni, tehát semmi hibaüzenetem nincs. A teszt célból használt editbox-om üres marad, egyszerűen a "hibás" utasítást nem hajtja végre, megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest