- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát már régebben szerintem linkeltem, egy ilyen kis HTML kód generáló modulomhoz. Mert most ugye van egy tömb amibe összegyűjtögettem úgyahogy a tageket, de így azért mégsem az igazi.

Amúgy lehet teljesen, de majd meg látjuk újra írom az egész modult, mert most csináltam egykét tesztet és úgy tűnt ha DOM-os függvényeket (createElement, appendChild stb) használok, akkor gyorsabb (ti is mondhatnátok véleményt ha van tapasztalat (most csak egy objektumból generálok le egy stringet és azt illesztem be)). Szóval ilyen függvényekkel hoznám létre a HTML-t.
Nézegettem, és ugye a a createElement az bármilyen taget legenerál, de ha nem ismert az element akkor a visszaadott objektum HTMLUnknownElement típusú, viszont ha valami ismert, akkor HTML HTMLDivElement például. Tehát ezért is gondolom, hogy valamilyen módon benne vannak a létező tagek (meg hát amúgy is benne kellene lennie azért
), de jó lenne valahogy elérni őket.Speeedfire: ismerem, de mint fent írtam még nincs megoldásom.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Hardcore café
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Akai MPK Mini MIDI controller
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest