- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát már régebben szerintem linkeltem, egy ilyen kis HTML kód generáló modulomhoz. Mert most ugye van egy tömb amibe összegyűjtögettem úgyahogy a tageket, de így azért mégsem az igazi.

Amúgy lehet teljesen, de majd meg látjuk újra írom az egész modult, mert most csináltam egykét tesztet és úgy tűnt ha DOM-os függvényeket (createElement, appendChild stb) használok, akkor gyorsabb (ti is mondhatnátok véleményt ha van tapasztalat (most csak egy objektumból generálok le egy stringet és azt illesztem be)). Szóval ilyen függvényekkel hoznám létre a HTML-t.
Nézegettem, és ugye a a createElement az bármilyen taget legenerál, de ha nem ismert az element akkor a visszaadott objektum HTMLUnknownElement típusú, viszont ha valami ismert, akkor HTML HTMLDivElement például. Tehát ezért is gondolom, hogy valamilyen módon benne vannak a létező tagek (meg hát amúgy is benne kellene lennie azért
), de jó lenne valahogy elérni őket.Speeedfire: ismerem, de mint fent írtam még nincs megoldásom.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest