- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
kezdőként gondolom belefutottam az első olyan problémába
amivel ilyenkor általában szoktak..egy full alap chrome kiegészítőt csinálnék..
van egy foreground.js fájl amiben van 2 XMLHttpRequestamiket a popup.html-be én úgy gondolom, hogy elkülönítettem, de ezek mégse követik a sorrendet, hanem egyből lehívódnak legalulra talán az async (true) miatt
sync (false) módban ami megvárná, pedig nem töltődik be a popup oldalon semmi..ha true-ra állítom akkor egyből betöltődik minden, szóval egyenlőre nem igazán értem, hogy mit is kellene megvárni ami miatt a div id részt figyelmen kívül hagyja
<!DOCTYPE html>
<html lang="hu">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<link rel="stylesheet" href="popup.css">
<script src="../foreground.js"></script>
</head>
<style>
body {
width: 400px;
height: 600px;
}
</style>
<body>
<label for="nextEvent"></label>
<span class="special-text">Következő stream:</span><div id="nextEvent"></div>
<br>
<label for="isOnline"></label>
<span class="special-text">Élő adás:</span><div id="isOnline"></div>
</body>
</html>itt pl. a következő stream:
az az élő adás: részbe kerül vagyis mindig legalulraköszi élőre is akinek van ötlete, mit hol rontok el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest