- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx #9369 üzenetére
Volt már párszor, nem nagy kunszt, így simán be lehet vállalni. Szóval néha úgy érzem,
a k*rva anyátok!Csak azt tudnám, hogy ha ez a topik is az önelégült, beképzelt seggfejek gyülekezete [veled az élen], hogy a pics@ba maradt eddig aktív… Bárhányszor leírok egy jópofa észrevételt, a degeneráció végett el sem jut a tudatotokig!
Szerintetek én nem találom meg ezeket? Attól még érdekes maga a puszta létezése! Habár tisztában vagyok vele, hogy a kommentem törlését követően engem is kib@sznak innen franc tudja meddig, valójában az lenne igazságos, ha veled együtt tennék meg ezt! Mert TE vagy az, akinek a legnagyobb itt a pofája és TE vagy az, aki lépten nyomon személyeskedsz!Őszintén, kíváncsian várom, mi fog kisülni ebből!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest