Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tanulni mindig jó és hasznos. Kiábrándítani nem akarlak, de ez nem olyan ötlet, amiből valaha is haszon lesz, mindegy, hogy a google látja-e vagy sem.
Tanuláshoz irányok, amiket javaslok:
1. Szerver oldali frameworkök. Ha eddig PHP-ztél, és elégedett vagy vele, akkor valami értelmesebb PHP frameworköt javaslok, mint pl. Laravel, Yii, vagy azt se tudom mik a trendi PHP frameworkök mostanában.
2. Kliens oldali frameworkök. Ezek valóban nem barátai a SEO-nak, de manapság egyre kevésbé megkerülhetőek. Vuejs, React, Angular, Svelte (még talán ez utóbbi a legmegfelelőbb a SEO barát weboldalak kicsit erősebb interaktív irányba felokosítására).
3. Ezt csak nagyon óvatosan mondom, mert ez nagyon szubjektív, de én a helyedben elgondolkodnék az aranyos, játszós nyelv PHP helyett (öhm, tudom hogy most szereztem egy rakás ellenséget, és sokan a szívükhöz kapnak), valami komolyabb, teljesítmény orientált nyelvre váltani backenden pl. Java (Spring), C# (Asp.Net Core), Go (nem tudom milyen frameworkök léteznek hozzá) mennek mostanában. Én személy szerint az Asp.Net Core-ra esküszök, de mondom ez nagyon szubjektív
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest