- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Meg tudnátok mondani, kérlek, hogy JS-ben mi a helyes hivatkozási "forma" a szerveren lévő fájlokra?
Jelenleg így használom (példának most még csak az Axios-t tudom felhozni, de ettől még jó példa):
axios.get("../html/feed_item.html")
HTML-ben pedig így:
<script src="../js/script.js?v=1.0.0"></script>
Tehát nem a teljes elérési út van megadva, csak a jelenlegi mappára viszonyítva, és ahhoz képest itt pl. ugye egy mappával visszább :
../
Nem hiszem, hogy saját kútfőből csináltam volna így, és most randomra megnéztem pár weboldalt, és ott sem egységes. Ezeket láttam még:
- teljes elérési útvonal (https://pelda.hu/js/script.js)
- egy db /-jellel kezdve (/media/product/.....)
- két db /-jellel kezdve (//stat.pelda.hu/script.js)Melyik a "helyes" (vagyis inkább ajánlott) módszer?
Azzal amit jelenleg használok, most egy kis probléma adódott, ahogy új aloldalakat hoznék létre, mert mivel új almappákba kerültek, a szükséges fájlok már más útvonalon vannak az előzőhöz képest. Ezért szeretném kikérni a véleményeteket, melyik irányba változtassak.
Nem tudom, van-e előnye/hátránya bármelyiknek is, de ti hátha tudjátok.
Nekem a teljes elérési út lenne a leglogikusabb, mégis, találtam jó pár nevesebb weboldalt, ahol nem így van - és nem tudom az okát.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest