Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
https://jsfiddle.net/amdni/xv0q7wra/1/#&togetherjs=jBfuAjbx0j
Az első <opiton> működik, benne vannak az értékek, amit mysql adatbázisból olvas ki.
Azt szeretném, hogy a második <select><option> attól függően hogy milyen érték id van kiválasztva az elsőben, más tábált olvasson majd be az adatbázisba azaz másik php függvény fusson le. Erre gondolom egy if vagy case függvény megfelelne, de nem tudom hogy hogyan vigyem be php-ba azt az értéket, amit kiválasztottam az első <option>-ban, consol-ra ki tudom íratni a kiválasztottat, de a php-be nem tudom átvinni, undifined az érték.Php-ben kell egy beadandót csinálnom, de úgy látom hogy mindenképpen kell javascript hozzá, amihez még nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest