- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Az alábbi kód miért nem működik? Nem értem:
function UserFv ($connect, $username, $password){
$arr = array();
$sql = mysqli_query($connect, "SELECT id, username, password FROM users where username = '".$username."' and password = '".$password."' ") or die('username or password load error');
while($res = mysqli_fetch_array($sql))
{
array_push($arr,array('id'=>$res['id'],'username'=>$res['username'], 'password'=>$res['password'] ));
}
return $arr;
}
//eddig rendben lefut.
$tomb = UserFv ($connect, $username, $password);
echo $tomb['id');Köszönöm a segítséget és a tanácsokat!
-
amdni
aktív tag
válasz
martonx #6962 üzenetére
https://jsfiddle.net/amdni/xv0q7wra/1/#&togetherjs=jBfuAjbx0j
Az első <opiton> működik, benne vannak az értékek, amit mysql adatbázisból olvas ki.
Azt szeretném, hogy a második <select><option> attól függően hogy milyen érték id van kiválasztva az elsőben, más tábált olvasson majd be az adatbázisba azaz másik php függvény fusson le. Erre gondolom egy if vagy case függvény megfelelne, de nem tudom hogy hogyan vigyem be php-ba azt az értéket, amit kiválasztottam az első <option>-ban, consol-ra ki tudom íratni a kiválasztottat, de a php-be nem tudom átvinni, undifined az érték.Php-ben kell egy beadandót csinálnom, de úgy látom hogy mindenképpen kell javascript hozzá, amihez még nem értek.
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Sajnos nem boldogulok egy php + javascript feladat megoldással.
Azt szeretném, hogy sql adatbázisból betöltök néhány értéket, és a második <option>-ba menjen át az érték,
az amit az leső <option>-ba beállítottam. Már jó ideje próbálom de nem sikerül. Kérnék segítséget ez ügyben, köszönöm.:<form name="order" method="post" action="#" id="order">
<div id="input1" class="inputs clearfix">
<div class="h1">
<select id="termek_tipus" onchange="GetSelectValue(this.value);">
<option value="0">Válasszon terméket!</option>
<?php foreach(TermekTipus($connect) as $a) {?>
<option value="<?php echo $a['id'];?>"><?php echo $a['name'];
?></option>
<?php } ?>
</select>
</div>
<div class="h2">
<select id="color">
<option value="0">Válasszon színt</option>
<option><?php echo "<script>var temp;
function GetSelectValue(value){
console.log(value);
temp = value;
console.log(temp);
document.write(temp);
}
</script>"
?>
</option>
</select>
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged