Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Illetve azóta már kicsit beleástam magam a témába és úgy tűnik, hogy a jquery alapból asszinkron hajtódik végre.
Egyrészt az aszinkron végrehajtás nem a jquery jellegzetessége, hanem a javascript engineké, másrészt nincs ellenőrizetlen aszinkronitás. A két update nem várja meg egymást, de a többi sorban, egymás után kerül végrehajtásra (jól is néznénk ki, ha nem így lenne) és ez elvileg nem okozhat problémát, mivel két, egymástól független listaelemen(elemein) hajtódik végre. Ennek elvileg működnie kéne, ezért kérdeztem rá a háttérben levő dolgokra.
A where-el kapcsolatban pedig nem probléma, ha az összes mezőt frissíti mivel csak 1-van minden oszlopban. Lehet, hogy igazából el is lehetne hagyni, csak nem tudom, hogy akkor alapértelmezett ként az összes mezőt átírná-e vagy sem azt még tesztelnem kell.
Hogy érted azt, hogy egy mező van minden oszlopban? Úgy érzem, keverednek a fogalmak.
Hány elem (rekord) van ezeken a listákon (táblákban)? Az elemek hány mezőből (oszlopból) állnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest