Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Azt hiszem egyelőre most én is hagyom. Nem én csinálom a projektet, csak a csomagolás részébe segítek bele, aztán gondoltam legalább az legyen TDD alapon. Legalább egy pár szimpla jasmine tesztet írok majd arra, hogy megy e a böngészőben a lib vagy nem. A jquery-t akarja kiváltani vele a srác. [link]
Ha valakit érdekel, akkor karma-ban singeRun-al így oldható meg rendesen:
var karma = require("karma");
module.exports = function (done) {
var server = new karma.Server({
configFile: "../../../karma.conf.js",
singleRun: true
}, function (exitCode) {
done();
});
server.start();
};Az előző kód valamiért singleRun: true esetében ha hibás volt a teszt, akkor elszállt valamilyen gulp hibával. Nem értek a lelki világához, debugra meg most nem igazán van időm. Ennél is fontos, hogy a karma config fájlban __dirname-t használjunk, különben rossz helyet állít be basePath-nak. Ne kérdezzétek miért, valszeg ez is egy bug lehet. Már reportoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest