Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Brown ügynök
üzenetére
Nem arról beszéltem, hogy simán az alert()-et rakd bele az onclick-be, hanem a FÜGGVÉNYT hívd meg ott, amit a suggestion.js-be pakoltál korábban, direkt ezért mutattam meg a tesztfüggvényt (testalert()), hogy hogy is gondolom. Legalább így tesztelni tudnád, hogy egyáltalán az ottani függvények meghívódnak-e.
De lehet, hogy azt csináltad, ezt sem írtad egyértelműen... eljátszhatjuk még ezt egy párszor, hogy én írok egy jó hosszú hsz.-t, te meg egyetlen tőmondatban válaszolsz, de valószínűleg elég sokára fogunk előrébb jutni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest