Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok
Remélem jó helyre írom ezt a hozzászólást.
Szeretnék az egyik weblapomhoz egy menüt csinálni, és megtetszett egy fajta menü.
A lényege az, hogy vannak szimbólumok és ha rá állok az egérrel az egyik képre akkor az a kép meg növekszik és ha elérte a maximális méretét akkor meg jelenik a szöveg mellette, hogy mi a menü pont neve, és ha klikkel rá az ember akkor behozza az oldalt. Ha több kép van egymás mellet akkor a képek úgy változnak, méreteződnek ahogy húzom az egeret. Kicsit olyan mint a WindowsVista menüje.
Arra már rá jöttem, hogy a képek kezdő és vég állapota fix kép a többi meg animáció.
Valahogy ezt meg lehet oldani?
Kerestem ilyen JavaScripteket de nem nagyon találtam.
Esetleg valaki tud benne segíteni legalább valami példa Scriptel, hogy mégis lássam mit kell machinálni?Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest