Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Semmi. Ha nem parancssoros klienst használsz, hanem pl. Source Tree-t, akkor meg épp az ellenkező igaz.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Meg veletlenul se akarok flame-wart inditani, en szerencsere linuxon fejlesztek, de 5 ismerosombol, akikkel ilyenrol beszelgettem 5 rossznak erzi, hogy windowson kell dolgoznia. Lehet csak 4-el beszelgettem, de nem lehet veletlen a 100%-os arany
De mondom, ez olyan mint a Android / iOS vita, en nem akarok ilyenbe belefolyni, nalunk a terminal eleg frekventaltan hasznaljuk a napi munka soran, ezt windowson kinszenvedes lenne veghez vinni. -
Aethelstone
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem nekem lett szegezve a kérdés, de azért megpingetem. Igazából semmi, de az igazi férfi Linuxon fejleszt

Csak egy adalék, nem akarok flémet.
Egy német fejlesztővel dolgoztam pár hétig, aki világ életében Windows-on fejlesztett. GWT alapú volt a projekt, ugyanolyan gépeink voltak csak ő W7-en, én Ubuntu 12.04-en toltam. Meglepődve jelentette ki pár nap után, hogy Mein Gott, a Te rendszereden sokkal gyorsabban fordul a cucc, mint az enyémen

Nyilván sokmindentől függ, de jó kis történet

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mondom, ez olyan mint a Android / iOS vita, en nem akarok ilyenbe belefolyni, nalunk a terminal eleg frekventaltan hasznaljuk a napi munka soran, ezt windowson kinszenvedes lenne veghez vinni.