- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aethelstone #5544 üzenetére
Ez, kiegészítve azzal, hogy a reflexión túl az annotation preprocessing nagyon sokat tud dobni rajta.
-
axioma
veterán
válasz
Aethelstone #5544 üzenetére
Munkatars, igy tudom, hogy o a kedvenc (sajat tool-jahoz faragott) xml-ekbol csinalja, sajat domain modell, stb. De itt ennek semmi ertelme nem lenne, me'g a szabvanyositott leirasnak es abbol felolvasasnak sem, mert kb. 6 integer (hosszok, darabszamok) valtozhatnak es esetleg egyes elemek sorrendje, vagy lehetseges elemnevek listaja - mivel minden mas esetben a firmware oldalon is borulna jopar dolog. Tulajdonkeppen megcsinalhattam volna leszarmaztatas nelkul kicsit tobb switch-el is es meg akkor se lenne teljesen attekinthetetlen - foleg amig egyetlen generacio van -; de igy normalisabb. Csak hulye voltam es nem gugliztam ra angolul, meg elakadtam a letrehozasnal, nem gondoltam at hogy mi lenne a hasznalat. Hamu a fejemre. Mar sajnalom hogy ennyi idot fecsereltek ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest