Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia.
Ezt úgy hívják, hogy fejlesztői dokumentáció.
Egyébként ha tényleg marhául el akarod bonyolítani, csinálhatsz saját annotációt pl. és azt még példányosítás előtt Reflectionnal tudod vizsgálni....bár a problémát, amit felvetettél, én sem értem 100%-ban. -
Szmeby
tag
"Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia."
Itt most arról beszélsz, hogy egy leszármazott osztálynak kötelező implementálnia az ősben absztraktként jelölt metódust? Vagy valami mást értesz "létrehozás" alatt?És ezt akarod static metódusokkal kivitelezni?
Ez esetben az overriding és hiding közti eltérés a magyarázat a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest