- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia.
Ezt úgy hívják, hogy fejlesztői dokumentáció.
Egyébként ha tényleg marhául el akarod bonyolítani, csinálhatsz saját annotációt pl. és azt még példányosítás előtt Reflectionnal tudod vizsgálni....bár a problémát, amit felvetettél, én sem értem 100%-ban. -
Szmeby
tag
"Azt hianyolom, ami az abstract fuggveny vgy interface lenyege lenne, hogy ha barki kesobb ujat letrehoz, akkor lassa hogy kotelezo ezt is definialnia."
Itt most arról beszélsz, hogy egy leszármazott osztálynak kötelező implementálnia az ősben absztraktként jelölt metódust? Vagy valami mást értesz "létrehozás" alatt?És ezt akarod static metódusokkal kivitelezni?
Ez esetben az overriding és hiding közti eltérés a magyarázat a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest